Hlavní obsah

Sníte, že by někdo uklízel za vás?

Reklama

Výhodou robotických vysavačů je skutečnost, že vysávají samy a na úklid vás nepotřebují. Vy tak při vysávání můžete být mimo domov nebo jen odpočívat, číst knihu, sledovat televizi, zkrátka věnovat se všemu jinému, jenom ne úklidu.

Článek

Robotický vysavač se tak stává nejvhodnějším a nejpohodlnějším pomocníkem pro každodenní úklid domácnosti.

Robotický vysavač Ecovacs vysává všechny typy podlah, jako jsou plovoucí nebo laminátové podlahy, dlažba, linoleum nebo koberce s nízkým vlasem. Bez problémů překoná překážky do výšky 1,5 cm, včetně přechodových lišt mezi pokoji a nízkých prahů. Nejedná se přímo o náhradu klasického vysavače, ale o chytrého pomocníka, který vám udrží denně domácnost v čistotě a pořádku.

Nejnovější model Deepoo D73 od Ecovacs

Kde jsou ty časy, kdy do českých domácností pronikly první robotické vysavače, které při úklidu hlučně narážely do nábytku a stěn. Nejnovější model Deepoo D73 od značky Ecovacs, který v lednu 2011 dorazil na český trh, umí být v porovnání se svými předchůdci až nečekaně tichý a diskrétní.

Nový model Ecovacs D73 má zdokonalený bezpečnostní systém. Díky inteligentnímu nárazníku a 45 bezpečnostním senzorům umístěných po celém obvodu umí vysavač před každou překážkou zpomalit, a dotkne se tak nábytku pouze neznatelně. Tím je k vašemu nábytku mnohem šetrnější. Díky těmto senzorům se ani nemusíte bát, že by vysavač spadl ze schodů. Při své výšce do 10 cm se dostane i pod křesla a pohovku, a vysaje tak opravdu všude.

Robotický vysavač se stane vaším miláčkem!

Vylepšený software robota zajistí efektivnější pohyb podél nábytku a stěn. Dokonalý úklid zajistí dva oboustranné boční kartáčky, díky nimž jsou všechny nečistoty nameteny pod vysavač, a odtud pak již putují do zásobníku. Vysavač tak uklízí celou plochou vysavače a neunikne mu jediné smítko.

Ve výbavě nového modelu zůstaly osvědčené unikátní funkce a příslušenství. Jedinečná magnetická páska dlouhodobě vymezí prostor pro vysávání a zamezí pohybu vysavače v nežádoucích prostorách. Antibakteriální funkce Ag+ eliminuje, díky vrstvě stříbra na svém povrchu, rozmnožování bakterií a virů.

V neposlední řadě si s Deepoo D73 užijete i zábavu. Tento vysavač totiž také „mluví“. Díky programu „DEMO“ umí novému majiteli předvést všechny své funkce, a navíc je okomentovat. Sympatickým mužským hlasem se vám po zapnutí česky představí, průběžně komentuje svou práci, informuje o překážkách a také o změnách režimu úklidu.

Úklid vás už bude bavit!

Pokud vás jeho brebentění časem omrzí, můžete si zvuk vypnout. A pokud naopak chcete ještě něco „víc“, nechejte Ecovacs Deepoo D73, aby vám předvedl své taneční umění. Vysavač umí tančit po podlaze v rytmu hudby, která je uložena v paměťové kartě.

Vysavač Deepoo D73 umí zkrátka nejen pracovat za vás, ale také pobavit.

Robotické vysavače Ecovacs Deepoo jsou dostání od 6990 Kč. Více informací o vysavačích Ecovacs získáte na www.ecovacs.cz.

Reklama

Načítám