Hlavní obsah

Šokující sms od manžela: Vyznání, sex i provalené milenky

Foto: Thinkstock

Některé sms dokážou potěšit, jiné ublížíFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pípne vám telefon. Píše vám manžel, a ještě než zprávu otevřete, většinou tušíte, co bude jejím obsahem. Nejspíš vám hlásí, že se zdrží v práci nebo že nestihl zaplatit složenky, případně že si doma zapomněl klíče. Jenže co když vás obsah zprávy doslova šokuje? I muži totiž umí pořádně překvapit. Mile i nemile…

Článek

Psaní sms zpráv patří dnes k běžnému způsobu, jak spolu partneři komunikují. Jsou rychlé, stručné a nehrozí, že si budete volat v nevhodnou chvíli, třeba když máte v práci důležitou poradu.

Po pár letech společného života pak zprávy mezi manžely vypadají velmi podobně. Týkají se ryze praktických věcí a v podstatě vás nemohou nijak překvapit. I když výjimky existují! Tyhle šokující zprávy přišly našim čtenářkám!

Když mobil ovládne erotika

Na intimnostech a sexuálních fantaziích samozřejmě není nic špatného, naopak je to koření vztahu. Ale někdy vás záplava sexy slov jednoduše zaskočí. Třeba jako naši čtenářku Evu. „Takhle mě šokoval můj nynější manžel, když jsme spolu teprve začínali chodit. Jen tak jsme se oťukávali a on odjel s kamarády na pánskou jízdu do Norska," vypráví Eva.

Asi po třech dnech jí uprostřed noci přišla od přítele hodně divoká zpráva, za níž by se nemusel stydět scenárista toho nejdrsnějšího pornografického filmu. "Velmi dopodrobna a velmi naturalisticky popisoval, co všechno se mnou bude dělat, až přijede. Jak budu prosit, aby nepřestával, jak prozkoumá všechny otvory, které mám a podobně," vzpomíná Eva. Nejdřív byla v šoku, protože to bylo skutečně hodně drsné a oni se přece jen znali pouze chvíli. "Pak jsem se ale musela smát, protože jsem tušila, co ho tak rozparádilo,“ vzpomíná Eva.

Foto: Thinkstock

Můžete se dočkat nečekaného vyznání lásky. A když je opravdu určeno vám, je to skvělé!Foto: Thinkstock

Hlavním impulsem k napsání této zprávy byla samozřejmě zamilovanost a to, že se Evinu manželovi skutečně stýskalo, ovšem ty správné grády zprávě dodal alkohol, kterého bylo na pánské dovolené více než dost. „Druhý den ráno přišla omluvná sms a vysvětlování, že sice v té zprávě vůbec nelhal, ale formulace nebyla asi příliš vhodná. Bál se, že se urazím, budu ho mít za čuně a podobně. Ale mně to vlastně udělalo radost,“ dodává Eva.

Tip redakce:Nebát se hovorů o sexu se ale vyplatí. Přesvědčí vás o tom článek Mluvte o sexu, nebo si zničíte vztah!.

Když z telefonu prýští láska

Nejen smršť erotiky dokáže překvapit, stejné je to s vyznáními lásky. Těmi byla mile šokována naše další čtenářka Jitka, která je víc než deset let šťastně vdaná. S manželem jí to klape, ale samozřejmě si už nijak vehementně lásku nevyznávají. „Víme, že se milujeme, navíc jsme spolu skoro pořád, takže si to říkat ani nepotřebujeme,“ vysvětluje Jitka. Ta ale nedávno odjela na dovolenou s kamarádkami a poprvé po mnoha letech nechala manžela na týden samotného.

„Asi třetí den mé dovolené mi najednou v noci přišla esemeska plná něžných slov, toho, jak mě miluje, jak beze mě nemůže být, jak mu chybím a podobně. Zakončil to pak zcela pateticky větou o tom, že jsem jeho největší životní štěstí a do smrti bude bohu děkovat, že mě potkal,“ vypráví Jitka.

Ta na zprávu koukala jak opařená. „Nevěděla jsem, co si mám myslet. Takhle rozněžnělý muž nikdy nebýval, ani v té prvotní zamilovanosti. Nakonec se ukázalo, že manžela zlobily děti, rozbila se pračka, psa pokousal vlčák od sousedů, prostě toho na něj bylo tolik, že ho skutečně zaplavil obří stesk. A díky sérii menších pohrom si připomněl, jak moc mě miluje,“ směje se Jitka.

Tip redakce:Občasné odloučení jednoduše vztahu prospívá. Přesně tak, jak se o tom píše v článku Muži vs. ženy: Takhle si užívají slaměné vdovství.

Smutné omyly

Mezi překvapující sms zprávy ale patří i ty, které byly původně určeny někomu jinému. Výsledkem tak není radost z vyznané lásky, ale provalená nevěra. A z ankety na našem Facebooku bohužel vyplynulo, že tuto smutnou zkušenost má mnoho z vás. Koneckonců tohle je jen malá ukázka toho, jak jedna jediná sms dokáže převrátit něčí život naruby.

A jaké šokující zprávy poslal manžel vám?

Reklama

Načítám