Hlavní obsah

Souboj seriálů: První dva díly už zítra!

Foto: archiv

Unikátní soutěž se rozbíhá v České televiziFoto: archiv

Reklama

Který ze šesti seriálů si získá srdce diváků a také finanční prostředky na to, aby mohl být vůbec natočen? To je to, oč běží v nové originální soutěži České televize Souboj seriálů. První úvodní díl sice odvysílali už v sobotu, ten pravý boj s pilotními díly seriálů však vypukne až zítra. V duelu proti sobě stojí Babička na inzerát a Sedmerák. A vy rozhodnete o vítězi!

Článek

Pokud máte rádi seriály, je váš program na následující čtyři sobotní večery naprosto jasný! Pro milovníky sitcomů a seriálů totiž Česká televize připravila originální show s Terezou Kostkovou Souboj seriálů, ve které nejde o to, zúčastnit se, ale vyhrát! Jen jeden z šesti seriálů totiž diváci svým hlasováním vyzdvihnou na první příčku a jen jeden z pilotních dílů se nakonec promění v plnohodnotný 13dílný seriál.

První dva seriály už zítra!

Už zítra, tedy v sobotu od 20 hodin „na jedničce“, budou proti sobě stát Alena Vránová a Marek Taclík. První se představí seriál Babička na inzerát, ve kterém budete sledovat peripetie Aleny Vránové coby chůvy, která si „jen tak trochu“ upravila životopis. Že lhát se nemá, si uvědomí nejen ona, ale i další herci ze seriálu režisérky Zuzany Zemanové – například Lukáš Vaculík nebo Lucie Zedníčková.

Foto: archiv

Který ze seriálů zvítězí, ten dostane peníze na svoji raelizaciFoto: archiv

Nelehkým soupeřem chůvy bude řidič autobusu Marek Taclík. Říkáte si, že na takové hlavní postavě není nic zajímavého. No, není – ovšem jen do té doby, dokud se po jedné malé nehodě v lese neprobudí s parohem na hlavě. Kam s ním? A jak moc to ovlivní jeho život? Toť otázka pro režiséra seriálu Sedmerák Jaroslava Koháka i herce Gabrielu Míčovou nebo Jiřího Racka.

Vy rozhodnete, porota jen radí

Následující tři sobotní večery budou patřit vždy duelům dvou různých seriálů. Velké finále pak proběhne 3. prosince. Vítězný seriál bude mít necelé dva roky na to, aby se scénář proměnil ve skutečnost; na televizní obrazovky se dostane na podzim 2013.

O vítězi rozhodnou pouze diváci, a to prostřednictvím SMS hlasů. Ovlivňovat vás však celou dobu bude i odborná porota ve složení Halina Pawlowská, František Ringo Čech a Ivo Šmoldas.

Který ze seriálů si zítra vybojuje váš hlas? Jak se vám soutěž líbí? Přidejte svůj názor do diskuse nebo zajděte na www.vyrozhodnete.cz, kde najdete více informací o celé soutěži.

Reklama

Načítám