Hlavní obsah

Soutěž o psací potřeby Pilot Pen – dotáhnete to dál?

Foto: Fragile media, Shutterstock.com

Foto: Fragile media, Shutterstock.com

Otestujte svou kreativitu a vyhrajte super pera pro celou rodinu! Pilot Pen pro vás připravil zábavnou letní výzvu.

Článek

Pilot Pen je výrobce psacích potřeb, které usnadní vašim malým školákům návrat do lavic, a vy s nimi zvládnete i plné pracovní nasazení. Ale ani v létě Pilot Pen nelení a přichystal zajímavou letní výzvu, během které můžete vyhrát boxy plné kvalitních per nebo třeba elektrokoloběžku,se kterou bude váš školák v novém roce za frajera.

Jak hrát a vyhrát? 

Kreativita a zábava s psacími potřebami Pilot Pen se letos v létě přestěhovala na Instagram! Právě zde totiž probíhá výzva „Dotáhni to dál“, během které na vás čeká hned několik soutěžních kol, ve kterých losujeme vítěze Pilot Pen School boxů a elektrokoloběžky. Zapojit se můžete i se svými dětmi! Rébusy jsou vymyšleny tak, že je zvládnou i školáci. A ještě se u toho pobavíte. Tak hurá do toho, pokořte výzvy a dotáhněte to dál.

Pilot Pen stíhá vaše tempo

Všechna pera Pilot Pen jsou navržena tak, aby dokonale zvládala vaše tempo a vy s nimi úspěšně dotáhli dál každý projekt. Pro rychlé zápisky vám do ruky nejlépe padne Pilot Acroball, které se okamžitě rozepíše a krásně klouže po papíře. Děti ve škole ocení gumovací pero Pilot Frixion, se kterým bude každý zápis bez škrtanců. Celé rodině udělají radost pohodová pera Pilot G-2 v nádherných barvách, které sluší kreativnímu podtrhávání a pestrobarevným zápiskům.

Reklama

Načítám