Článek
Postup
01.
Hovězí maso nakrájejte na nudličky, které promíchejte s paprikou, hořčicí a dvěma lžícemi olivového oleje. Maso nechte dvě hodiny odležet v pokojové teplotě.
02.
Lilek nakrájejte na kolečka, rozprostřete na talíř, posolte a nechte asi 15 minut odležet. Špagety uvařte v osolené vroucí vodě na skus. Lilek osušte papírovou utěrkou a obalte v hladké mouce. Šalotku oloupejte a nakrájejte na kolečka, pórek na půlkolečka.
03.
V jedné pánvi osmahněte lilek dozlatova. Ve druhé pánvi nechte na oleji zesklovatět cibulku a poté přidejte pórek, utřený česnek a osolte. Hotovou zeleninu dejte stranou a na té samé pánvi opečte hovězí maso i s hořčičnou marinádou. Podlijte vodou, osolte, opepřete, krátce povařte a ke směsi vmíchejte cibulku s pórkem a lilek.
04.
Vše nyní promíchejte s uvařenými špagetami a podávejte se strouhaným aromatickým sýrem.