Hlavní obsah

Spalujte tuky rychleji!

Foto: Thinkstock

V hubnutí vám mohou pomoci spalovače tukůFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdá se vám, že se dnes a denně snažíte cvičit doma, v posilovně nebo fitcentru, a výsledky se nedostavují? S Hubnoucím komandem se vám to konečně podaří. A aby byly výsledky ještě patrnější, sáhněte po spalovači. Jak a proč se používají při cvičení, nám řekne výživová poradkyně Kateřina Gálová.

Článek

Hubnoucí komando je tu proto, aby vás přivedlo za tři měsíce k cíli a pomohlo vám zdolat další hubnoucí metu. Aby byla redukce hmotnosti účinná, je třeba k ní přistoupit komplexně – od zařazení pohybu a úpravy jídelníčku přes kvalitní odpočinek až po eliminaci stresu. Vhodným pomocníkem pro shazování nadbytečných kilogramů mohou být i spalovače tuků. Abyste se mezi nimi správně orientovali a vybrali pro sebe ten nejvhodnější, je potřeba vyznat se v základních pojmech.

Komplexní neboli vícesložkové spalovače

Tyto spalovače působí na spalování tukové tkáně v několika rovinách tak, aby vám přinesly maximální možný efekt. Mezi nejúčinnější patří produkty, které jsou kombinací základních látek podporujících spalování tuků, jako je L-Carnitin, a dalších vysoce účinných látek, jako jsou například kofein a synefrin. Tyto komplexní spalovače jsou označovány také pojmem termogenní.

Protože při použití termogenních spalovačů dochází v organismu k mobilizaci energie, maximálního efektu dosáhnete právě v kombinaci s pravidelnou aerobní aktivitou. Termogenní spalovače vás také pozitivně nabudí na výkon, zvýší výdej energie výrobou tepla a zlepší využívání tuků jako zdroje energie. Pokud hledáte vhodnou aerobní aktivitu, zacvičte si s námi v dalším díle Hubnoucího komanda zde.

Foto: Thinkstock

Ke správnému fungování spalovačů se musíte správně hýbatFoto: Thinkstock

Aby to fungovalo...

Aby spalovače správně fungovaly, je velice důležitá intenzita vaší aerobní aktivity i její délka. „Pokud chcete spalovat tuky, musíte se pohybovat v zóně, ve které k jejich spalování dochází. Je to okolo 60–70 procent z vaší maximální tepové frekvence. Minimální délka aktivity je 30 minut, optimální 45 minut," radí odbornice.

Pro koho tyto spalovače nejsou?

Kvůli nabuzení organismu Kateřina nedoporučuje užívání termogenních látek osobám, které trpí onemocněním kardiovaskulárního systému, diabetes mellitus či prediabetes. Když se chcete nebo musíte těmto látkám vyhnout, můžete sáhnout po spalovači, který je neobsahuje. „Základem těchto spalovačů je známý L-Carnitin, který bývá účinně kombinován s dalšími funkčními látkami, jako jsou například KOENZYM Q10 či vitaminy skupiny B," vysvětluje Kateřina Galová. Zkusit můžete třeba CARNILIFE 40 000. Používá se každý den ráno na lačný žaludek, tedy 30 minut před snídaní, a pak také druhou dávku můžete vzít 30 minut před aktivitou, pokud ji v ten den máte.

Čím jsteaktivnější, tím více L-Carnitinu potřebujete!

Tip Hubnoucího komanda: CARNIFORM

Jde o vysoce koncentrovaný spalovač tuků. Obsahuje všechny důležité látky, které podporují spalování tuků. Promění tělo doslova v továrnu na tepelnou energii. Díky tomu roztočí metabolismus a efektivně nastartuje spalování zásobních tuků. Při používání tohoto produktu dochází:

  • k optimalizaci tukového metabolismu
  • ke zlepšení využívání tuků jako zdroje energie
  • k redukci tukové tkáně
  • k psychickému nabuzení
  • ke zlepšení fyzického výkonu

Podtrženo, sečteno: Spalovače pomáhají mobilizovat tukové zásoby, ale pokud se nepřidá adekvátní pohybová aktivita, při které ty tuky využijete, tak nemůžete čekat zázraky.

Tak ať vám jdou pálit tuky rychleji!

Reklama

Související témata:

Načítám