Hlavní obsah

Speciální jídelníček: Není na hubnutí, ale pro lepší sex!

Foto: Thinkstock

Víte, že intenzitu sexuálního prožitku můžete ovlivnit stravou? Ne? Tak čtěte!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dá se milostný život ovlivnit stravou? Jistěže! Taky chcete zažít silnější vyvrcholení a silnou sexuální nabuzenost? Vyzkoušejte celodenní jídelníček, díky kterému vám večer nebudou stačit kondomy!

Článek

Ústřice, garnáti, langusty, hovězí carpaccio i lví nebo oslí varlata. To je jen lehký výčet toho, co je považováno za afrodiziakum zlepšující prokrvení pohlavních orgánů a povzbuzující touhu. Dobrou zprávou je, že pokud zatoužíte po silnějším orgasmu a půjdete na to právě přes jídlo, ne všechny potraviny a ingredience jsou tak brutální (anebo drahé). Věřte, jde to i jinak.

Portál Care2 zveřejnil ukázku sexu prospěšného jídelníčku na jeden den. Tyhle pochutiny by vás měly nakopnout k akci i intenzivnějším prožitkům!

Snídaně: Ovesné vločky, lněné semínko a ořechy

Ovesné vločky obsahují přírodní steroidy a saponiny, což jsou živiny, které udržují zdravou zásobu testosteronu v těle. A znáte lignany? To jsou vedlejší organické látky vykazující estrogenní účinky. Jejich přítomnost pomáhá v boji proti vaginální suchosti.

Přidáte-li k ovesné snídani vlašské ořechy, piniové oříšky nebo mandle, uděláte jedině dobře. Všechny tyto mňamky obsahují L-arginin, tedy aminokyselinu zvyšující průtok krve do pohlavních orgánů. Budou tak citlivější.

Foto: Thinkstock

Oříšky a ovesné vločky zajistí dobrý průtok krve do pohlavních orgánůFoto: Thinkstock

Tekutá svačina: Káva s muškátovým oříškem

Ať už káva s kofeinem nebo bez, muškátový oříšek se považuje za afrodiziakum, které stimuluje nervové buňky a krevní oběh, čímž zesiluje sexuální touhu. Pokud někdo kávu nepije, může nahradit horkou čokoládou.

Oběd: Losos a chřest

Losos je hotová zásobárna omega-3 mastných kyselin, které jsou nezbytné pro udržení erekce a citlivosti klitorisu. A chřest? Zásobuje tělo hormony jako testosteron, estrogen či progesteron. Tihle borci pomáhají zesilovat sexuální reakce (vaginální lubrikaci a zduření poštěváčku). Prostě ideální příloha!

Svačina: Vodní meloun

Sladké ovoce v sobě má L-citrulin přezdívaný bratr argininu, což je aminokyselina rozšiřující cévy a zvyšující průtok krve do pohlavních orgánů. Vědci objevili, že účinek této aminokyseliny je opravdu stejný jako u Viagry! Podporuje erekci, proto ta přezdívka!

Uvádí se, že asi 150 g melounu obsahuje 150 mg citrulinu a že nejvíce se L-citrulin vyskytuje v dolní bílé části dužniny melounu. A aby to ženám nebylo líto… Citrulin zároveň zmírňuje únavu a dodává energii. (Prima prevence, pokud ještě před večerním seriálem usínáte.)

Tip: V zimních měsících lze nahradit melounem žlutým z oddělení exotického ovoce.

Foto: Thinkstock

Mořské plody jsou známé afrodiziakumFoto: Thinkstock

Večeře: Humr, krevety, krabí, drůbeží a jehněčí maso

Všechno vyjmenované je plné zinku, který bývá spojován s mužskou touhou a citlivostí pohlavních orgánů u obou pohlaví. Zvolte si dle libosti to, co je vašemu žaludku nejbližší, a vymačkejte si k tomu šťávu z pomerančů nebo grepů. Ta vám dodá energii a chuť podnikat něco hříšného! Potvrzuje to tým lékařů v čele s doktorem Stuartem Brodym z univerzity v německém Trieru. Vitamin C totiž působí jako sexuální stimulant! Věděli jste to?

Druhá večeře či dezert: Banány polité čokoládou

Falický tvar, antioxidanty, draslík a vitamin C? Banány jsou sexy nakopávače! A čokoláda? No jéje. Fenyletylamin se postará o uvolnění endorfinů a zvýšení vzrušení, tak si nechte chutnat! A nezapomeňte...

Ať už někomu přijde tento jednodenní jídelníček vyvážený nebo nikoli, pro redukci váhy sestaven nebyl. Jeho primární úkol je zcela jiný, takže pokud chcete do svojí ložnice vpustit svěží vítr, na nějaké ty kalorie nehleďte! (Až se zpotíte láskou, beztak budou fuč!)

A jak se na sex ladíte vy? Dáváte si záležet na tom, co jíte?

Reklama

Načítám