Hlavní obsah

Šperky do vlasů: Tyhle musíte mít!

Foto: Isifa

Fantazii se meze nekladou!Foto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patří vlasové doplňky mezi vaše největší vášně? Milujete čelenky, spony, hřebínky, vlásenky, zkrátka všechno, co patří do vlasů? Pak jste tady správně! Představujeme vám ty nejlepší kousky letošního jara!

Článek

Pokud jste ještě nevyzkoušela podobné vlasové doplňky, chyba! Značka Swarovski je totiž opravdový expert nejen na šperky a bižuterii, ale také na vlasové ozdoby. V jejím sortimentu naleznete obrovský výběr nejrůznějších veselých motivů, barev a tvarů, které k jaru zkrátka patří!

Foto: Swarovski

Vlasová bižuterie od SwarovskiFoto: Swarovski

Doplňky v podobném stylu se perfektně hodí k nejrůznějším příležitostem – můžete je využít do kina, do práce, ale i na formální příležitosti – většina z nich totiž v sobě ukrývá skvost v podobě blyštivého kamínku, který vlasům dodá šmrnc! Převládají výrazné, ale zvláštní, netradiční barevné odstíny, které se velmi dobře dolaďují se zbytkem outfitu.

Foto: Swarovski

Další nápady od SwarovskiFoto: Swarovski

Vsaďte na originalitu

Pokud hledáte něco opravdu netradičního, pak se zaměřte především na design doplňku. Co se týče vlasových ozdob, kýč zde neznamená kýč v pravém slova smyslu. Proč si nedopřát čelenku s motýlkem, mašličkou nebo květinou? Vypadají roztomile, a přesto se nemusíte obávat, že zapůsobíte „dětsky“. U doplňků do vlasů se tohle zkrátka odpouští. Pokud navíc zvolíte neutrální barvu, máte vyhráno!

Foto: Archiv firmy

Vlasové doplňky pořídíte na eleganthairacc.comFoto: Archiv firmy

Retro doplňky jsou in!

Pokud patříte mezi nadšenkyně retro stylu, můžete jásat. S vlasovými ozdobami laděnými designem do let minulých se letos doslova roztrhl pytel. Klasické úzké čelenky se zdobnými prvky i bez, jsou skvělou volbou pro jarní atmosféru, a navíc podpoří především neposedné a nepoddajné vlasy.

Foto: Archiv firmy

Nápady z bizuterka.czFoto: Archiv firmy

Účes à la Afrika

Na našem trhu jsme v oblasti vlasových doplňků zvyklí především na „bižu“, existují však i dodavatelé, kteří se specializují na dovoz z exotických zemí. Ozdoby i přesto nejsou nijak drahou záležitostí, a navíc se můžete vsadit, že svůj účes ozdobíte opravdovým originálem. Oblíbeným materiálem nemusí být jen plast a falešné kamínky, ale také například dřevo či slonovinová kost a skutečné drahé kameny. Úžasné tvary, neotřelé náměty, to zkrátka musíte mít!

Foto: Archiv firmy

Vychytávky z piercingisland.czFoto: Archiv firmy

Vlasové doplňky z atypických materiálů

Mnoho žen si potrpí na výrazné, ale přesto přirozené doplňky z přírodních materiálů. V tomto případě se nemusí jednat například o kůži. Zkuste třeba tmavé dřevo, které vypadá v jakýchkoli vlasech prostě božsky. Nemusíte už uvažovat, jestli se k vašim blond vlasům hodí fialová, modrá nebo růžová. Dřevo je zkrátka kus přírody, stejně jako vy. Podobně působí také látkové sponky – nespoutaně a vkusně.

Foto: Archiv firmy

Další z piercingisland.czFoto: Archiv firmy

Ornamenty, které o vás hodně prozradí

S aktuálním výběrem vlásenek se lehce můžete vžít do role asijské krásky.   Vyzkoušejte typické exotické motivy v podobě mušlí zapravených do ozdoby nebo kamenů v barvě zapadajícího slunce. Uvidíte, že sklidíte úspěch!

Foto: Archiv firmy

Ruční výroba z piercingisland.czFoto: Archiv firmy

Vlasové doplňky jsou často zanedbávané. Jen si zkuste vybavit, kolik denně na ulici potkáte žen, které se spokojí jen s obyčejnou, nevýraznou gumičkou ve vlasech. Buďte in, a pořiďte si některý z těchto skvostů, vždyť jsou tak krásné a neobyčejné!

Reklama

Související témata:

Načítám