Hlavní obsah

Striptérka: Přítel mi fandí!

Foto: Ivanna Benešová

Mirku živí její vlastní těloFoto: Ivanna Benešová

Reklama

Mirka pracuje jako striptérka. Každý večer se u barové tyče svléká. A cizí pánové jí do kalhotek strkají bankovky. Co na to její přítel? Sedí u stolečku opodál a dívá se. A také jí fandí! Že nevěříte? Následující zpověď vás nenechá na pochybách.

Článek

Mirka žije od narození v Praze. Je jí sedmadvacet let, a ačkoli má vystudovanou střední školu s ekonomickým zaměřením, v současné době ji živí především její tělo. Pracuje totiž jako striptérka!

„Jít na ekonomickou školu byla hloupost, protože třeba matematika mi nikdy nešla. Nakonec jsem sice odmaturovala, ale do žádné práce nenastoupila," začíná své vyprávění Mirka, která na úřadě práce strávila téměř celý rok. Občas si přivydělávala pózováním na umělecké akty, později zkusila i focení lehké erotiky. „Měla jsem výhodu, protože jsem od přírody exhibicionistka a nestydím se za sebe. Svlékání mě prostě baví," vysvětluje.

Byla to změna za hodně peněz

Ke striptýzu se ale dostala jinak, nikoli přes focení. Kamarádka barmanka šla na mateřskou dovolenou a sháněla za sebe náhradu. Mirka nabídku přijala. A to, že se jednalo o práci za barem ve striptýzovém klubu, ji nijak nerozhodilo. „Byla to změna a za dobré peníze. Takže jsem neváhala," říká. A hned dodává, že si na barmanskou kariéru nemůže stěžovat. Vzhledem k tomu, že do podniku chodila spíše movitá klientela, přišla si na slušné peníze i ve formě „dýšek". Navíc právě zde poznala svého současného přítele Adama.

Přítel se chodí také dívat

A zřejmě i díky tomu, že její drahý se s přáteli čas od času chodí do podobných podniků bavit, neměl nic proti tomu, když později dostala nabídku provozovat také striptýz. „Adam z toho byl doslova nadšený. Hodně mi fandí a podporuje mě," chlubí se s tolerantním partnerem Mirka. Nyní jsou spolu již třetím rokem a jejich vztah funguje bez problémů.

Foto: Ivanna Benešová

Mirka je od přírody exhibicionistkaFoto: Ivanna Benešová

Dokonce na první směnu, kdy Mirka poprvé tančila u tyče, pozval Adam partu svých kamarádů a šli ji společně podpořit. „Byla jsem hodně nervózní, ale trénink doma před zrcadlem se vyplatil," vzpomíná na své první vystoupení. Na otázku, proč se rozhodla odejít od baru na taneční parket a k tyči, odpovídá zcela jednoznačně. Lepší plat. Dnes tančí čtyřikrát až pětkrát do týdne a výdělek se rovná tisíci korunám jako základu. A k tomu se ještě připočítávají bankovky, které jí pánové stihnou nastrkat za kalhotky nebo do podprsenky. Adam vždy sedí opodál a tiše doufá, že se jeho slečna líbí a že pánové přispějí hodně.

Budoucnost zatím neřeší

Co její práce tedy obnáší? Tanec u tyče, osmihodinové noční směny, komunikaci s klienty mnohdy i v angličtině a čas od času se v podniku nechat pozvat na drink. Anebo si zatančit sólo tanec se zákazníkem na stole. A samozřejmě se každý večer zcela odhalit.

Pokud jde o plány do budoucna, nemá Mirka ještě jasnou představu. „Dokud mě to bude bavit a bude o mě zájem, budu tančit," uzavírá své vyprávění.

Jaký máte na Mirčin život názor vy? Dovedete si představit, že by třeba váš partner pracoval jako striptér a vy mu fandila? Povězte nám to na info@prozeny.cz

Reklama

Související témata:

Načítám