Hlavní obsah

Styling podle celebrit: Z Moniky je Sarah Jessica Parker!

Foto: Marie Bartošová

Čtenářka Monika obdivuje styl, jakým se obléká Sarah Jessica ParkerFoto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se řekne Sarah Jessica Parker, vybaví se nám dva pojmy. Seriál Sex ve městě a… móda! Hereččin šatník obdivuje i naše čtenářka Monika, kterou jsme oblékli ve stylu její oblíbené hvězdy.

Článek

„Jestli mám ráda módu? To není jen to, že ji mám ráda, to je vášeň,“ smála se sedmatřicetiletá Monika (chvilku přemýšlela, kolik že jí je – prý to moc nepočítá!), která navíc sama oblečení navrhuje. Baví ji jak styl seriálové Carrie, tak i její představitelky Sarah Jessiky Parker. Oblečení v podobném stylu si proto zkusila s chutí!

Zářivé šaty jako party outfit

Malé černé už dokázaly zachránit nejednu módní krizi, pokud se ale chcete skutečně blýsknout, vsaďte na nápadné barvy. V zářivé oranžové to sluší Sarah Jessice i naší čtenářce. Nezapomeňte na podpatky a příslušné doplňky!

Foto: isifa

Sarah Jessica Parker se stejně jako seriálová Carrie barev nebojíFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Anima Tua, Elisabetta Franchi, 10 200 Kč), boty (Aldo, 1999 Kč), psaníčka (květinové – Aldo, 1199 Kč, pudrové – Pinko, 5850 Kč), náhrdelníky (kratší – Aldo, 399 Kč, delší – H&M, 249 Kč), náušnice (F&F, 69 Kč), náramek (Lindex, 349 Kč)Foto: Marie Bartošová

Trendy proužky

Sarah se nám líbila i v jarním trendu číslo jedna – šatech s pruhy, které zkombinovala s volnějším sakem pánského střihu. Pro Moniku stylistka vybrala proužkovanou sukni a top, pozornost věnujte i zajímavým lodičkám.

Foto: isifa

Přestože trendům nepodléhá často, jarním proužkům herečka neodolalaFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: sukně (Lust, 3900 Kč), top (Lust, 3900 Kč), sako (Monikk, 9500 Kč), náramek (Mohito, 279 Kč), kabelka (Liu Jo, 3900 Kč), náušnice (Mohito, 179 Kč), prsten (F&F, 99 Kč), boty (Mohito, 899 Kč)Foto: Marie Bartošová

Neodolatelná krajka

Na večírek i na rande se můžete vyzbrojit sestavou krajkované šaty + sako. Zatímco Jessica má bílou klasiku, stylistka vybrala originálnější kousek s nabíranými rameny. Duo ještě můžete doplnit náhrdelníkem, a pokud toužíte po nohách jako laňka, i podpatky.

Foto: isifa

Krajkované šaty se neztratí v žádném šatníku, dopustit na ně nedá ani Sarah JessicaFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: krajkované šaty (Lust, 4300 Kč), boty (F&F, 799 Kč), sako (The Item, 4550 Kč), náhrdelníky (perličkový – Lindex, 349 Kč, zlatý – F&F, 229 Kč), kabelka (Sisley, 2099 Kč), náramek (Aldo, 399 Kč), prsten (F&F, 69 Kč)Foto: Marie Bartošová

Láska k denimu

Asi jako většina z vás i Sarah ráda vyráží ven v pohodlných džínech. Pokud ale zrovna netlačí kočár před sebou, obouvá k nim většinou podpatky. Kožená bunda a klobouk model ještě více vytáhnou.

Foto: isifa

Podpatky jsou hereččinou velkou vášní. S oblibou je nosí i k džínámFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: top (Patrizia Pepe, Pařížská 22, 4950 Kč), džíny (GAS, 1995 Kč), boty (Guess by Marciano, info o ceně v obchodě), kožená bunda (GAS, 9900 Kč), klobouk (New Yorker, 329 Kč), náramek (Mohito, 149 Kč)Foto: Marie Bartošová

V kůži

Street style podle Sarah Jessiky Parker nás nadchl. Jednoduchý top spolu se zkrácenými koženými kalhotami a ležérní bundou vypadá skvěle. Kabelka přes rameno je praktická, podpatky už o něco méně :-).

Foto: isifa

Sarah Jessica chodí i v „civilu“ skvěle oblečenáFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kožené kalhoty (Anima Tua, Elisabetta Franchi, 11 560 Kč), top (Lust, 4500 Kč), prsten (Aldo, 259 Kč), boty (Mohito, 899 Kč), bunda (H&M, 999 Kč), kabelka (Guess by Marciano, info o ceně v obchodě)Foto: Marie Bartošová

Máte i vy oblíbenou módní ikonu, jejíž styl byste si chtěly vyzkoušet? Přihlašte se na e-mail jana@prozeny.cz! Nezapomeňte připojit aktuální fotografie a připište, čí šatník vás inspiruje.

Styling: Ivana Pražáková

Vizáž: Julie Dabravolskaya (SURFACE, profesionální škola vizážistů)

Reklama

Související témata:

Načítám