Hlavní obsah

Stylová a luxusní? Objevte novou kolekci brýlí Michael Kors!

Foto: Michael Kors

Užijte si luxusní léto a ciťte se jako hollywoodská celebrita s brýlemi Michael Kors! Foto: Michael Kors

Nic nevystihuje léto víc než nádherné počasí, šumivé nápoje a – samozřejmě – sluneční brýle. Právě ty jsou dokonalým doplňkem, který i z jednoduchého outfitu dokáže vykouzlit stylovou bohyni. Uznávaná módní značka Michael Kors to dobře ví a toto léto přichází s novou kolekcí, kterou si zamilujete!

Článek

Chcete prožívat léto jako skutečná smetánka? Být sofistikovaná, a přitom praktická, klasická, a zároveň stylově moderní? Ve slunečních brýlích od Michaela Korse to bude hračka! Jsou přesně tím doplňkem, se kterým se budete cítit jako modelka na luxusní jachtě, i když právě sedíte na místním koupališti. Není divu, když tváří kampaně je samotná Bella Hadid, slavná modelka známá svojí jemnou aurou noblesy a drzé městské energie.

Se kterým modelem budete královnou léta?

Ve slunečních brýlích Tulum se budete cítít jako hollywoodská hvězda. Jsou navrženy ve tvaru cat-eye, který lichotí každému tvaru obličeje, a jsou tak dokonalým doplňkem k bohémským i elegantním šatům.

Pro odvážnější dámy jsou tu geometrické obruby slunečních brýlí Cancun, které vašemu každodennímu vzhledu dodají okouzlující „třešničku na dortu“. Buďte minimalistická a zároveň ležérně stylová.

Foto: Michael Kors

Je jedno, kam jdete. S brýlemi Michael Kors budete hvězdou na každém krokuFoto: Michael Kors

Luxus dostupný pro každého díky eyerim.cz

I když se může zdát, že krásné značkové brýle si může dopřát jen málokdo, opak je pravdou! Online oční optika eyerim.cz vám nabízí nejen modely Michael Kors, ale i jiné světové značky za bezkonkurenční ceny, s dopravou zdarma a s 30denní lhůtou na vrácení.

Tak neváhejte a prožijte svoje dny naplno s novými slunečními brýlemi Michael Kors z eyerim.cz!

Reklama

Načítám