Hlavní obsah

Super dárky pro kolegy z práce

Foto: Thinkstock

Nevíte, co hezkého koupit svým kolegům?Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První vánoční oslavy většina z nás obvykle absolvuje v práci. Taky vás čeká firemní besídka a nevíte si rady, čím obdarovat své kolegy? My vás v tom nenecháme! Podívejte se na našich 14 tipů, které by u nich mohly zabodovat…

Článek

1. Ať se může soustředit!

Stěžují si kolega nebo kolegyně, že je vaše mluvení a telefonování neustále ruší? Kupte jim stylová Tchibo sluchátka a budete mít pokoj. Nejenže dobře vypadají, možná lépe než leckteří vaši spolupracovníci, ale mají délku kabelu „jen“ 120 centimetrů, takže se kolega nebude zbytečně vzdalovat od stolu.

Cena:499 Kč

2. Pro krásné nehty

Ke krásné ženě patří krásné nehty. Teď právě frčí matné laky. Skvělým trendy dárkem může být lak na nehty z nejnovější kolekce Matte Paint by Jessica. Ukažte kolegyni, jak může být neodolatená. Na rozdíl od neonových barev, perleťových odstínů a dívčích pastelů jsou matné laky novinkou a hlavně nejsou fádní. Nová kolekce nabízí pět barev, které jsou velmi netradiční, ale nehtům dodají na atraktivnosti.

Cena: 281 Kč

3. Popřejte mu sladké sny

Nejen kolegu, který už v deset hodin dopoledne zase klimbá nad počítačem, můžete obdarovat samolepkou s nápisem Sweet Dreams od Bella Rose. Lze ji nalepit na jakoukoli rovnou a hladkou plochu, tedy i na jeho pracovní stůl. Má velikost 42 x 8 centimetrů, takže ji nikdo nepřehlédne.

Cena: 269 Kč

4. Pro zábavné večery

Která žena si ráda nepřečte nějakou humornou historku, ve které figurují muži? V knize Copak to mají v kalhotách najde vaše kolegyně hned 30 ženských pohledů na mužský sex (a to, co se kolem něj odehrává). Jde o zasvěcené i humorné pohledy na mužskou erotiku.

Cena:161 Kč

5. I ženy mají rády zlatavý mok

Holduje vaše oblíbená kolegyně pivu? Dbejte na to, ať zůstane dámou v každém okamžiku, tedy i při pití tohoto nápoje. Podaří se vám to s jemně zdobenou sklenicí Mobax Luca Casini 2010. Ale pozor, vzhledem k ceně se doporučuje přejít po třetím pivu zpět k plastovému kelímku.

Cena:529 Kč

6. Pro voňavý byt

Kdo by nechtěl, aby mu to doma hezky vonělo. Krásnou vonnou svíčkou ve skle od IKEA tak jistě každou kolegyni jedině potěšíte. K dostání je ve třech různých barevných provedeních a navíc, i když svíčka vyhoří, sklenice se dá použít znova a znova.

Cena:99 Kč

7. Už žádný stres

Stres, napětí, únava – kdo může říct, že se s nimi v práci nepotkává? Darujte kolegům antistresový roll-on od Saloos, který zklidní a navodí příjemnou náladu. V kuličce se skrývají přírodní esenciální oleje z levandule, meduňky, rozmarýny, bio jojobového oleje a dalších vzácných ingrediencí.

Cena: 99 Kč

8. Pro pořádek v kanceláři

Proč si v práci trochu nepohrát? Basketbalový nástavec z Naoko nasadíte pomocí klipsu na koš, dotykové čidlo reaguje na pohyb basketbalové síťky. Jakmile zasáhnete cíl, přidá se zvukový efekt.

Cena:495 Kč

9. Podložka pod myš

Obyčejná podložka je nuda! Zpestřete svým kolegům pracovní den s podložkou od Inovatis Orange ve tvaru přejeté krysy Roadkill Rat.

Cena: 345 Kč

10. Na boj s lepicí páskou

S lepicí páskou to není vždycky snadné. Než pracně odlepíte začátek, zase se vám přichytne. To se vám s dávkovačem One Man Try nestane. Stačí, když ji panáčkovi povytáhnete z úst a o jeho ostré boty oříznete.

Cena:490 Kč

11. Na papíry s laserem

Děláte si ze svého kolegy legraci, že nikdy nic neustřihne rovně? Ne s laserovými nůžkami Gadgets! Jejich kouzlo spočívá v malé laserové svítilně, která po zapnutí promítne červenou linku ve směru, kterým držíte nůžky. Součástí balení je i kompaktní baterie.

Cena: 200 Kč

12. Když jste v koncích…

Máte v kanceláři deset kolegů, v peněžence skoro nic a nemůžete přijít na žádný praktický dárek? Sveďte to na symboliku a darujte jim vánočního skřítka z Jysku. Je vysoký 13 centimetrů a na výběr máte i panáčka nebo panenku, vše za příznivou cenu.

Cena: 40 Kč

13. Klasická peněženka

Všimli jste si v práci, že váš kolega už má svou peněženku pěkně oprýskanou? Pak mu pořiďte novou. Třeba si vyberete u Bati, který nabízí hned několik typů peněženek vyrobených z usně v různých barvách.

Cena:od 299 Kč

14. Kostkovaná šála

Jistě i váš kolega nechce v zimě mrznout, a tak určitě nic nezkazíte tím, když mu k Vánocům darujete klasickou šálku. Co třeba tuhle kostkovanou od Halens z akrylového vlákna?

Cena:330 Kč

Reklama

Související témata:

Načítám