Hlavní obsah

Nej seriály, které musíte vidět!

Foto: archiv TV Prima

Nový seriál Profesionálky uvidíte na PriměFoto: archiv TV Prima

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České seriály vám už pomalu začínají lézt krkem? Známe řešení! Pojďte společně s námi zapátrat v televizní spíži ze zahraničí a vybrat z ní „špeky“, na kterých si pochutnávají diváci po celém světě. Ovšem na některých z nich v Čechách zatím ne. Ale i to má řešení!

Článek

Je veřejným tajemstvím, že dnešní „mladí“ rozhodně netráví volné chvilky před televizí a nedočkavě nečekají na svůj oblíbený seriál. Když mají zrovna chuť, zadají do internetového vyhledávače název seriálu a číslo dílu, kliknou na jeden z prvních nalezených odkazů a pak už jen pohodlně sledují pořad v originále rovnou s českými titulky. Zkuste to i vy! Čekají na vás i tyhle super kousky:

Beverly Hills 902 10 je zpět!

Jestli jste před lety s napětím sledovaly, zda Brenda zůstane s Dylanem, nebo se hezoun, s vlnou vyčesanou až do nebeských výšin, rozhodne své srdce odevzdat blondýnce Kelly, bude vás bavit i volné pokračování seriálu s názvem „902 10: Nová generace“. Zatímco se starší verze točila kolem rodiny Walshových, ta nová sleduje osudy Debbie a Harryho Wilsonových a jejich dětí Annie a Dixona. Přestěhovali se z Kansasu do Beverly Hills a perou se s novými překážkami, které jim život postavil do cesty: nemanželské dítě, adoptovaný syn, první lásky, těžké rozchody a tak dále. Prostě Beverly, jak se patří! Podívejte se na něj i vy, určitě vás bude bavit! P. S.: Hrají tam i původní postavy, jako je Kelly, Brenda nebo majitel Peach Pitu Nat... Některé nové díly už dokonce odvysílala slovenská televize Markíza.

Foto: csfd.cz

Black Books - to je typický britský humorFoto: csfd.cz

Starší klasika z Anglie

Oblíbenou lahůdkou seriálových fajnšmekrů je i „britcom“ (sitcom s anglickým humorem) Black Books – česky možno přeložit jako Blackovy knihy. Seriál byl natočen v letech 2000 až 2004 a jeho 3 série čítají celkem 18 dílů. Děj se odehrává v antikvariátu, který vlastní a vede Bernard – nihilista, jenž nesnáší okolní svět a nedělá nic kromě čtení, kouření a pravidelného opíjení se. A jako obchodník má taky jednu vadu – své zákazníky nesnáší, nevšímá si jich a někdy je i z obchodu vyhání! Nejvtipnější na seriálu jsou situace, kdy se Bernardovi přátelé Manny a Fran snaží dát jeho životu nějaký řád – bezúspěšně. Garantujeme, že se budete smát od začátku do konce! V roce 2006 ho vysílala Česká televize.

Ženy v akci

Jestli přeci jen upřednostňujete klasickou televizi před tou internetovou, máme pro vás horký seriálový tip! Už 11. května startuje na Primě americký detektivní seriál Profesionálky (v originále Women´s Murder Club, tedy něco jako Vyšetřovací klub žen). Před vyšetřovacím týmem čtyř krásných a přitom inteligentních a akčních žen se třesou všichni zločinci ze San Franciska. Čtyři kamarádky řeší i ty nejzapeklitější policejní a soudní případy. Každá má svůj vlastní soukromý život, své sny i tajemství, ale jedno je spojuje – žízeň po pravdě a schopnost jednat instinktivně a na vlastní pěst.

A jaký je ten váš seriál, na který nedáte dopustit? Poraďte ostatním čtenářkám v diskusi pod článkem!

Reklama

Související témata:

Načítám