Hlavní obsah

Super modely, které musíte mít!

Reklama

Co nyní vládne světovým přehlídkám a jaké módní trendy vám nesmí ujít? Pořiďte si na zoot.cz kousky, po kterých sáhnete i příští rok. Víme, jaké to jsou! Módním molům vládne nadčasovost a elegance.

Článek

Co byste neměly přehlédnout?

Městský shopper

Není kabelka jako kabelka. Městský shopper, jehož vzhled inspiruje módní návrháře již několik sezon, je symbolem elegance a osobitého designu. Pokud chcete nadčasový kousek, volte jednoduchý tvar a kvalitu. Nová kolekce kabelek OJJU je od stylu až po obal tvořena českými designéry a má několik tváří, proto se hodí ke všem příležitostem. Bohatá škála barev vám dovolí kombinaci s jakýmkoli outfitem a nenechá vás splynout s davem. K dostání exkluzivně na zoot.cz.

Nadčasové modely v elegantních barvách

Kožené baleríny

Již od doby, kdy se v balerínkách ukázala samotná Audrey Hepburn, bylo jasné, co budou ženy obouvat. Kolekce balerínek OJJU, která vznikla pod taktovkou českých designérů, je trefou do stylu. Protože jen kvalitní kousky z jemné kůže vám vydrží několik sezon. Volte pečlivě a nepodceňujte ani výběr barvy. Nesmrtelná černá nebo jemné letní tóny v podobě béžové, krémové či světle zelené budou vždycky IN. K dostání exkluzivně na zoot.cz.

Balerínky z jemné kůže jsou pohodlné a šik

Oxfordky s potiskem

„Oxfordky“ by měly být součástí botníku každé ženy. I když milujete život na vysoké noze, občas prostě přijde den, kdy máte chuť vyrazit si bez podpatků. V tomto případě jsou oblíbené šněrovací polobotky ideální volbou. Pokud chcete svůj outfit pojmout originálně, Dogo polobotky ho dokonale oživí. Nepřeberné množství designů dává prostor vaší fantazii, takže ať už zvolíte sukni v délce mini či kalhoty a vestičku v pánském stylu, Dogo vše dokonale doladí.

Polobotky s potiskem oživí každý outfit

Áčkové šaty

Modely zavánějící 60. lety jsou klasikou, která sedí téměř každé postavě. Mají své kouzlo, jsou ukázkou pověstného stylu a dobrého vkusu. Zařaďte na svůj „must have“ list šaty Closet v britském stylu, jejichž na první pohled ženský střih působí něžně a přitažlivě zároveň.

Šaty v britském stylu podtrhnou vaši ženskost

Reklama

Související témata:

Načítám