Hlavní obsah

Manžela jsem sváděla na seznamce

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Internetová seznamka mi pomohla se pomstítFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Určitě malá pomsta partnerovi nezaškodí. Je to jakýsi druh satisfakce. Neumím sice tak razantní odvety, jako byly některé, co jsem četla ve vašem článku o porozchodových pomstách, nicméně jsem se taky hezky pomstila.

Článek

Manžel měl po dvaceti letech najednou chuť zpříjemňovat si život na různých seznamkách přes internet. Nejprve jsem se tím trápila, protože některé dámy mě rády informovaly o jeho záletech a schůzkách. Po dvou letech s řadou ženských jmen jsem mu navrhla, že se raději rozejdeme. Navštívili jsme psychologa. On se bránil, že tohle nechtěl, a při dotazu psycholožky, jestli je něco, co by nás mohlo zase spojit, jsem odpověděla, že ano, ale podmínkou je jeho vyšetření na kožním oddělení a konec se seznamkami.

Vychutnala jsem si ho po svém!

Kupodivu souhlasil, ale musel se po vyšetření léčit ze dvou pohlavních chorob. Sice mě to zranilo, ale říkala jsem si, že to snad pro něj bylo varování shora a že to už určitě neudělá. Opět jsem se zmýlila, ale tentokrát jsem mu na inzerát odpověděla sama, a protože znám jeho dušičku a co má rád, netrvalo dlouho a byl jako mladý býček. Toužil po setkání, po večeři a snídani v malém penzionku na Vysočině a já si ho vychutnávala a setkání oddalovala. Když byl v nemocnici na operaci, tak jsem mu navrhla setkání v domnění, že nebude moci přijet.

No, netušila bych, co je schopen udělat býček po padesátce pro novou jalovičku. Dvanáct hodin po operaci šel na revers domů. Jeho překvapení po návratu domů, když jsem položila dopisy na stůl a řekla jsem mu, aby nikam nejezdil, že si může po operaci ublížit, bylo opravdovou satisfakcí. Pán tvorstva, který musel vždy mít vše pod kontrolou, najednou věděl, že tohle prostě nezvládl. Tenkrát mi ho bylo líto, ale dnes bych ho na tu Vysočinu nechala s chutí jet i po tak vážné operaci. Byla jsem měkká, ale i tak mi udělalo radost, že mi na ten špek skočil. Děvčata, nedejte se, doufat, že když mu odpustíte, že se  něco změní, je nanic!

A co napsala redaktorka Lucie Maixnerová o porozchodových pomstách? To si můžete přečíst ZDE!

Reklama

Související témata:

Načítám