Hlavní obsah

Světlohraní – „Vychytávka", která děti nadchne!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víte, jaký typ hry děti rychle chytne a jen tak nepustí? Musí to být hra veselá, bláznivá, trochu ztřeštěná, nejlépe se špetkou dobrodružství. Pokud je nějaká hra zároveň vychytávkou, kterou nikdo jiný okolo nemá, pak už ji prostě nedají z ruky. A takovou hrou je právě Světlohraní.

Článek

Pod tajemným názvem se skrývá Magická sada, což je vlastně kreativní sada pro děti, která jim přináší možnost malování magickou tužkou na speciální plátno. A nejen to! Také spoustu dalších magických hrátek se světlem.

Možná tu situaci jako rodiče dobře znáte. Děti se doma nudí a vy jste vyčerpali veškerou zásobu nápadů na jejich zabavení. Vaše kreativní ratolesti už vymalovaly všechny omalovánky, popsaly všechny papíry, a z nudy se dokonce pustily do výmalby zdí v obývacím pokoji, která se vám ale vůbec nezamlouvá. Řešení tohoto problému je jednoduché, pokud doma máte Světlohraní a jste hrdým majitelem magické tužky.

Tma za okny vám hraje do karet. Nalepte na zdi samolepicí plátna, zhasněte, taste magické tužky a zábava může začít! Se Světlohraním mohou děti donekonečna kreslit podle vlastní fantazie. Takto namalované obrázky potom ve tmě několik minut krásně září. Pokud místnost ještě navíc zatemníte, kresby budou zářit ještě déle! Malovat se dá rovněž pomocí šablon, které jsou součástí balení. Děti mohou také vytvářet světelné siluety pomocí rukou, věcí, sebe a všeho možného. Brzy zjistíte, jak jsou vaše dítka vynalézavá a jak se vlastně dokážou zabavit sama, když mají při ruce tu správnou vychytávku.

Už žádné nudné podvečery s bezcílně bloumajícími potomky. Jak rády teď budou děti trávit chvíle volna ve svém pokojíčku, kde se jim už všechny hračky omrzely. A přitom stačí tak málo: zhasnout jim tam světlo! Nabídněte jim také tipy na zábavné hry s magickou světelnou tužkou, které jsou velmi rozmanité. Ať vyzkoušejí Lovce pokladů, Šílené šipky nebo Piškvorky. A už nikdy žádné počmárané zdi! Plátno je vyrobeno ze zvláštního materiálu, díky kterému po sobě nezanechá žádné stopy a hlavně může být opětovně nalepeno jinam.

Světlohraní vám a vašim dětem poskytne hodiny jedinečné zábavy, protože v rámci hry rozvíjí dvě důležité věci, které jsou pro každého z nás vlastně úplně přirozené: fantazii a tvořivost. Budete neustále překvapováni, jak se zlepšuje šikovnost vašich děti. Magická tužka totiž pomáhá zlepšovat koordinaci ruky – oka a jemnou motoriku. Světlohraní tedy přináší radost nejen dětem, ale i dospělým. Když už jsme u toho, nelákává vás také vyzkoušet si alespoň na chviličku onu magickou vychytávku? Ale pozor: myslíte, že vám Honzík nebo Anička magickou tužku půjčí? Taková věc se prostě nedává z ruky!

Reklama

Související témata:

Načítám