Hlavní obsah

Světová novinka mezi relaxačními křesly

Reklama

Objevte chvíle sladkého nicnedělání v přelomovém relaxačním křesle, které vám poskytne nekonečný komfort. Vyzkoušejte, a pak už jen relaxujte.

Článek

Tradiční relaxační křesla fungují pomocí pákových systémů. V Natuzzi se ale rozhodli toto změnit a navrhnout intuitivní křeslo, které bude plynule reagovat na pohyby vašeho těla a změnu těžiště.

Křeslo se pohybuje plynule, stejně jako vy

Lidské tělo je stvořeno k pohybu, proto je křeslo Re-vive inspirováno lidskými pohyby. Umí se ohýbat, natahovat, přizpůsobovat a plynule měnit své polohy, stejně jako vy. V tomto křesle si budete připadat jako ve stavu beztíže, protože Re-vive umí podporovat i ty pohyby, které nevnímáte.

Inovativní technologie zajišťuje vaše maximální pohodlí

Přirozený a plynulý pohyb je zajištěn pomocí aktivních opěrek, které jsou senzitivní na tři druhy pohybů – otáčení, ohýbání a naklápění. Díky silnému jádru, které poskytuje komfortní oporu, díky otočné noze a pohodlným polštářům je křeslo Re-vive na špičce mezi relaxačními křesly. Re-vive je výsledkem spojení inovativní technologie a designové řemeslné práce.

V současné době si můžete vybrat z 6 druhů prošívání a široké škály kůží i látek z kolekce Natuzzi Italia, s taburetem či podhlavníkem. Natuzzi působí v oblasti krásného, stylového a pohodlného nábytku po dobu již více než 50 let.

Více o křesle Re-vive a dalších designových produktech společnosti Natuzzi objevíte na stránkách www.natuzzi.cz.

Reklama

Načítám