Hlavní obsah

Svůdná v korzetu. Vyberte si!

Foto: Lechaton.cz

Dnes už se korzet nenosí jako spodní prádloFoto: Lechaton.cz

Reklama

Svůdný dekolt, to je korzet! Ať máte malá či velká prsa, korzet sluší každé ženě! „Musí být ale dobře ušitý," říká majitelka butiku Le Chaton Helena Konarovská. A právě z její módní přehlídky luxusního spodního prádla vám přinášíme inspiraci. Podívejte se na naše video a vyberte si svůj sexy korzet!

Článek

Modely, které byly v „Noci plné iluzí a čokolády” k vidění, pocházejí z dílen dvou světově proslulých značek Madam Caddle a Jane Woolrich. Oba tyto módní domy se drží tradiční ruční výroby s použitím kostic a na jejich designu se částečně podílí i sama Helena Konarovská.

Korzet pro velká i malá...

„Mezi českými ženami převládá mylný názor, že pokud mají velká prsa, tak je korzet pro ně v podstatě passé, nemyslitelná věc. A přitom opak je pravdou! Korzet je nejvhodnější pro ženy od trojek výše," vysvětluje Helena Konarovská. „Samozřejmě musí být dobře ušitý a hlavně správně vyztužený. Zde se, více než kde jinde, vyplatí zainvestovat. Jinak budete mít místo vnadné siluety vyzdvihující vaše vnady pouze spláclá prsa," varuje Helena Konarovská.

Tedy ženy, které příroda tak neobdařila, mají na korzet zapomenout? „To v žádném případě. Dnes už se korzet nenosí jen jako spodní prádlo. Pokud zvolíte jednodušší či trochu sportovnější model, můžete ho nosit do kostýmku nebo pod sako. A právě ženy s menšími ňadry jej můžou obléci na halenku, ale i na šaty, a tím vyplní, co jim v horních partiích chybí," povzbuzuje znalkyně prádla Helena Konarovská.

Pražské butiky Le Chaton najdete ve Vodičkově a Opletalově ulici či na internetových stránkách www.lechaton.cz.

Tak ať vám sluší!

Reklama

Načítám