Hlavní obsah

Swingers party mě dostala!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Všichni na swingers byli příjemní a milíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejdříve jsme s přítelem vyzkoušeli sex ve třech. A pak ho napadlo, že půjdeme na swingers party. Dlouho jsem váhala, jsem hodně stydlivá a představa, že by se na mě dívali ostatní, mě děsila. Ale zvědavost byla mnohem větší.

Článek

Party měla začít v devět, my jsme přišli před půl desátou a doufali, že nebudeme mezi prvními. Nakonec jsme byli úplně první. Přivítala nás sympatická žena a klubem nás provedl ještě sympatičtější pán. Ukázal nám všechny místnosti. Začali jsme tou pro dva, kde platilo pravidlo, že pokud tam někdo je, nesmí tam vejít nikdo jiný. Potom tam bylo několik větších pokojů, jeden ďábelský s možností nechat se přivázat k posteli nebo ke kříži na zdi, masážní a bazén, který byl přímo u baru. Všude byly kondomy a papírové ručníky.

Na baru jsme dostali drink na přivítanou a pak se přesunuli do křesla a popíjeli drinky. Mezitím začali přicházet ostatní. V jedenáct byla strip show a pak se někteří „převlékli“ do ručníku. Já jsem začala být v dobré náladě, a tak nebyl důvod na něco čekat. Šli jsme rovnou do největší místnosti a na největší postel. Byli jsme tam sami. Užívala jsem si to jako nikdy předtím, a když jsem otevřela oči, bylo kolem nás spoustu párů. Bylo vzrušující se na ně dívat a poslouchat je. V zrcadlech na zdech a na stropě bylo vidět úplně všechno. Někdo se mě dotkl, jenom tak lehce a jemně. Nebylo to nepříjemné, bylo to zvláštní. Oplatila jsem mu to, ale navíc jsem si netroufla. Trochu jsme si odpočinuli a pak se ještě pomilovali v místnosti pro dva.

Bylo to senzační. Ještě tam byla spousta věcí, které jsme nevyzkoušeli, a já se nemůžu dočkat, až tam půjdeme příště. Nejsem zrovna modelka, ale můžu říct, že nakonec nezáleží na tom, jak člověk vypadá, ale jak se cítí, a já jsem tam byla se skvělým chlapem, který nepochyboval o tom, že jsem ta nej!

Související témata:

Načítám