Hlavní obsah

Tagliatelle s bylinkovým máslem

Hodnocení:
(0)
Foto: Greta Blumajerová
Doba přípravy
5 minut
Doba vaření
10 minut
Náročnost
nízká

Máte chuť na opravdu dobré těstoviny, ale nechcete jejich přípravě věnovat příliš času? Vyzkoušejte náš dnešní recept na tagliatelle s bylinkovým máslem.

Ingredience pro:
2 porce
Tagliatelle
  • 350 g tagliatelle
  • 2 lžíce bylinkového másla
  • 2 lžíce šalvěje
  • sůl
  • čerstvý mletý pepř
Na posypání
  • parmezán
Článek

Postup

Krok 1: Těstoviny dejte vařit do osolené vody podle návodu na obalu.

Krok 2: Na hluboké pánvi rozpusťte 1 lžíci másla a zlehka na něm opečte nasekanou šalvěj, aby měla chuť. Pak ji stáhněte z plotny, přidejte uvařené těstoviny a zbytek másla a vše promíchejte. Podávejte okořeněné čerstvě mletým pepřem a strouhaným parmezánem.

Pokud máte hodně bylinek, zkuste i bylinkovou pomazánku.

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama

Sdílejte článek

Seznam.cz zavádí tlačítko Líbí se

Dejte redakci i ostatním čtenářům vědět, jaký obsah stojí za přečtení.

Články s nejvyšším počtem Líbí se se budou častěji zobrazovat na hlavní stránce Seznamu a přečte si je více lidí. Nikomu tak neuniknou zajímavé zprávy.