Hlavní obsah

Taneční revoluce jménem hairdance

Reklama

Slyšela jste už o novém tanečním stylu, tzv. hairdance? Pokud ne, tak tady jste na správném místě!

Článek

Již podle názvu si jistě dokážete představit, že se jedná o tanec, kde využijete krásy své bohaté a zdravé hřívy. Zdravé vlasy plné vitality jsou vlastně základem celého tanečního čísla a dodávají mu nezbytnou energii a půvab. Jelikož se hairdance stává čím dál tím populárnější po celém světě, není divu, že se k němu přidávají i naši zástupci.

Českou ambasadorkou tohoto jedinečného tanečního stylu je známá zpěvačka a skladatelka Lenny, která je přímo ztělesněním nekonečné energie a talentu. Navíc se spojila s nadaným tanečníkem Kristiánem z taneční skupiny, založené úspěšným choreografem a tanečníkem Yemim AD, a spolu tak vytvořili několik základních kroků, na které se můžete podívat ve videích na Youtube kanálu Garnier CZ. Uvidíte, že se vám hairdance zalíbí a sama se budete chtít stát profesionálkou – tak s chutí do toho!

Fructis od Garnier s obsahem superovoce

Pokud byste revoluční hairdance ráda vyzkoušela, ale trápí vás určitý problém s vlasovými vlákny nebo pokožkou, řešením pro vás je nová řada péče o vlasy Fructis od Garnier s obsahem superovoce, která si hravě poradí s běžnými nedostatky a navrátí vlasy zpátky do kondice. Kombinace posilujícího koncentrátu z ovoce a proteinu z citronu a vitaminů dodá vlasům krásu a sílu, kterou postupně ztrácí působením různých vnějších vlivů, jako je sluneční záření nebo naopak příliš mrazivé počasí.

Poškozeným a suchým vlasům nepřidává ani jejich častý styling, kterého se většina žen dnes nechce vzdát. Vyzkoušejte šampony, balzámy, masky a další produkty s obsahem superovoce, jako je olej amla, avokádo, bobule acai, granátové jablko nebo okurka a poznejte jejich sílu na vlastní kůži.

Nejnovějším přírůstkem produktů Fructis od Garnier je řada Oil Repair Intense, určená pro velmi suché a nezkrotné vlasy, s obsahem bambuckého másla a 3 vyživujících olejů: jojobového, makadamiového a mandlového, díky nimž zůstávají vlasy po použití hebké a zářivé až ke konečkům.

Řada Oil Repair Intense je určená pro velmi suché a nezkrotné vlasy

Dopřejte svým vlasům sílu superovoce, nebudete litovat!

Reklama

Načítám