Hlavní obsah

Tchyně nám zničila manželství!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vše bylo v pořádku, dokud u nás nebyla tchyněFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Dokud bydlela v domě u svého přítele o pár ulic dál, vše fungovalo normálně. Sice jsem jí stále vykala, nikdy mi tykání nenabídla, ale to mi nevadilo, a když přišla občas na kávu, ráda jsem si s ní popovídala.

Článek

Po pár letech se nám narodily děti a tchyně poměrně fungovala, pohlídala, pomohla, do ničeho nepletla, ač jsem třeba leccos dělala ne zcela podle jejích představ. Děti měla velmi ráda.

Peklo začalo před čtyřmi lety po Vánocích. Rozrazily se dveře, tam tchyně s taškami a že se s přítelem rozešla a jde bydlet k nám!

Měla na to plný nárok, v našem rodinném domku měla v podkroví samostatný byt 1+1, kam investovala peníze z prodaného panelákového bytu.

Následovala totální ztráta soukromí. Z domu se stal ,,průchoďák", kde se nezamykalo, neklepalo, kde nahoru proudily návštěvy, kdykoliv kdokoliv přišel dolů, nahoře se kouřilo (já jsem zapřísáhlý nekuřák), začal tam chodit i manžel na cigaretu, dveře stále dokořán... Dále babička zkoušela, ,,zda peru bílé", že by si tam něco přihodila... Chodila přes náš byt do prádelny v kteroukoliv denní hodinu, do muškátů mi klepali popel a típali nedopalky.

Automaticky šla do lednice, když jsme nebyli doma, vzala si odsud moje uvařené jídlo pro svého bratra, co přijel nenadále. Peklo bylo v létě, přišla z práce k nám na zahradu, usadila se a žvanila! Návštěva nenávštěva. Byla jsem zoufalá.

Nejhorší bylo, že manžel si zvykl, že tam je, zlenivěl a nechtěl si hledat lepší zaměstnání, když viděl, že nahoře je babička ochotná otevřít peněženku a vypomoci.

Jenže čím víc přispívala, tím víc do všeho mluvila! Organizovala řemeslníky, mluvila o domě jako o svém! Řemeslníci se nakonec divili, že v JEJÍM domě ještě vůbec někdo jiný bydlí!

Když jsem nutila manžela, aby to řešil, že takto žít nechci, odtušil, že na její vyplacení nemáme peníze a že se to jednou třeba vyřeší samo! Vyřešilo! Po mateřské jsem nastoupila do práce a zamilovala se do prvního chlapa, co mi nabídl, abych se k němu přestěhovala. Vzhledem k tomu, že jsme ale s manželem měli hezký vztah a hlavně dvě malé děti, pokoušeli jsme se to ještě lepit, tchyně dokonce prodala svou chalupu a nechala si stavět malý domek.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Tak jsem tedy i dětmi odešla k milenciFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Stavění domu ale stále trvá....!

Vrátila jsem se s dětmi ,,domů", kdybych ale věděla, co mi tam tchyně předvede, nikdy bych to neudělala!

Jen pár ukázek... Vyzvedla mi děti, ale neřekla mi to, běhala jsem zoufale po školce, a ještě se cítila dotčená, že se zlobím, prý o nic nejde, SMS prostě jen zapomněla poslat! Když jsem dorazila domů rovnou z práce, vyčetla mi, že děti již měly teplou večeři, já jim dávám jen ,,sračky, jako jsou rohlíky s nutelou...".

Jejich rodina dál proudila nahoru za babičkou, ale mě ignorovali a já byla sama doma. Do toho se rozhodl, že mi nevěru oplatí, a nespal doma a střídal milenky! Následovalo zoufalé období, kde proti mně stáli oba!! Zkrátím to.

Opět jsem se odstěhovala s dětmi k příteli, od něhož jsem se vrátila ke svému muži. Rozvedla jsem se. Na mém místě je nyní již nějaká slečna, tchyně stále staví a je tam stále s nimi.

Ani já, ani manžel nejsme nijak extra šťastní. Máme se vlastně rádi. Máme rádi naše děti. Ale jsme každý jinde, každý s jiným, děti si exmanžel ob víkend bere. Rodina je rozbitá... Tchyně nám zničila manželství!!!

Reklama

Související témata:

Načítám