Hlavní obsah

Tchyně proti nevěstám! Která vyhraje v nové reality show?

Foto: iPrima.cz

Najdou pánové lásku díky maminkám?Foto: iPrima.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osm starých mládenců a jejich maminky! To jsou hlavní hrdinové nové reality show Mami, ožeň mě, kterou brzy odstartuje Prima love. Urputný boj šestnácti žen o srdce dospělých mužů, kteří ale stále bydlí se svými matkami, můžete sledovat již od 3. prosince.

Článek

Představa, že do výběru partnera či partnerky mluví matka, je pro většinu lidí šílená. V nové reality show Mami, ožeň mě, kterou připravila TV Prima ve spolupráci se slovenskou TV JOJ, je to ale základní stavební prvek. Osm matek tam totiž bude hledat ty nejlepší nevěsty pro své dávno dospělé syny, kteří nemají chuť ani důvod osamostatnit se.

Když má matka hlavní slovo

Nová reality show, která na Prima love odstartuje již 3. prosince, vychází z formátu „Who Wants to Marry My Son“ a znají ji diváci z několika zemí Evropy.

V česko-slovenské verzi se divákům představí osm starých mládenců ve věku od 27 do 43 let, a to jak z České republiky, tak ze Slovenska. Manželku a matku svých dětí se v show pokusí najít Tom z Hodonína pracující v bezpečnostní službě, elektrikář Roman ze Seredě, zručný zedník Arpád z Kavy, číšník Michal z Liptála, Marek z Pluhova Žďáru, který se živí prodejem knih, tiskař Miro z Prešova, dispečer Pavel z Prahy a Miško ze Spišské Bělé, který je zaměstnaný na čerpací stanici. Na jejich výběr ale budou pečlivě dohlížet jejich maminky, které logicky chtějí pro své syny jen to nejlepší.

O každého z mužů budou bojovat dvě ženy, které nejdřív stráví s ním a jeho matkou několik dní u nich doma. Měly by se proto snažit zaujmout nejen muže, ale především získat náklonnost jejich matek. Ty totiž budou mít do výběru svých synů hodně co mluvit!

Po několika dnech bude jedna z žen vyřazena a té, co postoupí, se otevírají šance na svatbu. I když, jak to všechno nakonec dopadne, se diváci dozvědí samozřejmě až v závěru reality show.

Jde jim hlavně o srdce

Všichni staří mládenci v medailoncích, v nichž se divákům představí v úvodu show, tvrdí, že hledají především ženu s dobrým srdcem. O sobě naopak tvrdí, že jsou empatičtí, citliví, rozhodně touží po založení rodiny a o svou milovanou ženu se prý dokážou postarat.

Ale jakou roli nakonec budou při výběru partnerky hrát jejich maminky a pro vítězné dámy potencionální tchyně? Jak moc na své matky pánové dají? A dokáže vůbec některá ze soutěžících dam trumfnout starostlivé a pečlivé maminky, které svým synům snesou modré z nebe?

To můžete sledovat na Prima love již od 3. prosince! Reality show Mami, ožeň mě bude jistě plná emocí, překvapení, a možná i lásky! Medailonky soutěžících najdete na www.mamiozenme.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám