Hlavní obsah

Téma týdne: Milostný románek s cizincem

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Co si trochu zpestřit dovolenou?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte to - letní pohoda, blankytně modré moře, vítr pročesávající plachty lodí… a hlavně žádná práce, žádné starosti - zkrátka atmosféra vybízející k nějakému tomu žhavému flirtu. Aby ne, když ti cizinci jsou tak opálení, žhaví, krásní, galantní a hlavně CIZÍ! Zažila jste někdy takové vzplanutí s místním krasavcem i vy? Svěřte se nám v novém Tématu týdne: Milostný románek s cizincem a vyhrajte příjemných 500 korun!

Článek

Koho by nelákaly dálky. Vše je anonymní a všechny hranice mohou být pokořeny. Zkrátka léto je nejlepší čas na dobrodružství s nádechem ciziny. Protiklady se přitahují? Asi ano, když spousta bílých žen sní o snědém těle jižanského býka. Jestli jste se někdy vydala okupovat cizí loviště, jistě mi dáte za pravdu, že každé zboží si spolehlivě najde svého zákazníka. Černoši vrní při pohledu na modrookou blondýnku se světlou pletí. Skandinávci dávají přednost vzdělaným brunetkám. Francouzi mohou oči nechat na každé dlouhonohé lani. Němci většinou prahnou po tmavším masíčku. Řeckou bohyní se jednoduše stane Švédka. Itala a Španěla uspokojí jakákoli blonďatá samička. Proti gustu zkrátka žádný dišputát.

Vzpomínám si, bylo mi devatenáct, když jsme s našimi vyrazili na dovolenou do Tuniska. Co si budeme povídat, v devatenácti jsme každá jako sladké ovoce, které přímo vybízí k nakousnutí. Asi nemusím vysvětlovat, co to dělá s  Tunisany, když se před nimi objeví blonďatá obdařená samička. Připadala jsem si jako lízátko, kolem kterého se slétaly mlsné vosy. (Dnes by mě to jistě těšilo.)

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Jižany spolehlivě okouzlí blondýnkaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

A jednoho, jak jinak než slunného, dne se to stalo. Seděla jsem v hotelovém zátiší a kolem mě prošel ON. Vysoký, čokoládově snědý a náramně voňavý hřebec. Scéna jako z filmového plátna – srdce se rozbuší, krok zpomalí, proběhnou oboustranné úsměvy a touha je na světě. Totální srdeční kolaps trval asi dva dny, kdy jsme kolem sebe jen chodili, dívali se a usmívali. Teď vidím, jak je to mládí skvěle skromné. V tu chvíli jsem nepřemýšlela o detailech, jak je možné, že můj Romeo má snědou kůži a blankytně modré oči, které mu lemovaly temně černé řasy apod. Vzplanula jsem zkrátka jako svíčka. A on evidentně také – již po x-té tuto sezonu.:)

Dva dny uběhly a posunuli jsme se ke schůzkám ve dvou. Mlčky jsme se ruku v ruce procházeli po pláži při zapadajícím slunci. Bohužel, jak se později ukázalo, ne proto, že bychom nechtěli rušit tu nádhernou atmosféru, ale proto, že Semi, tak se jinoch jmenoval, uměl kromě své řeči jen velmi sporadicky německy. Tehdy to bylo stejně jedno. Když pak začal zkoušet lámanou němčinou konverzovat, přála jsem si, abychom se raději vrátili k tichým večerům nebo zkusili znakovou řeč. Být to nějaký český Honza, asi bych ho s touto úrovní konverzace poslala pást ovce.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

V krásném prostředí přeskočí jiskra snadnoFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Abych to zkrátila, předposlední večer se konečně zadařilo a já se toužebně ocitla v jeho bungalovu. Byla jsem netrpělivá, chtivá, odhodlaná předvést absolutní sexuální bohyni…Tím ovšem veškerá romantika a napětí skončily. Následoval slet událostí, které dokonaly dílo zkázy. Nejdříve Semi odložil své blankytně modré čočky na noční stolek. Pak mě odzbrojil svými květovanými slipy. Se sundáním mého oblečení si rozhodně starosti nedělal, proč by měly jeho ruce v takovou chvíli pracovat, že? (Pak že siestu drží jen Španělé a Italové.) Já už jen strnule až otráveně sledovala, jak se pohodlně uložil na postel a pohledem pokynul, jako by chtěl říct: Tak, ženo, a teď si se mnou můžeš dělat, co chceš. Říká se: Rychle nabyl, rychle pozbyl. Asi tak se dalo definovat mé okamžité vzplanutí a náhlé ochladnutí na bod mrazu. Posbírala jsem si svršky a pelášila za mámou. I přes ten nepodařený happy-end musím přiznat, že ty procházky a jiskření mají co do sebe.

Říká se, že letní zálety jsou nejlákavější a přinášejí mnohem více možností. Nepatříte k těm, co loví jen v českých vodách? Pak nám pojďte povyprávět historky, které se dají zažít pouze za hranicemi! Adresa info@prozeny.cz je vám k dispozici stejně jako honorář 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám