Hlavní obsah

Téma týdne: Nejlepší rande mého života!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vlažný písek a šumění moře mě omámilyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Téma týdne: Milostný románek s cizincem. Že žhavé epizody ze zasluněných pláží stojí za to, potvrzuje i Jana, která obzvlášť vychvaluje Turecko. Vy ostatní už můžete psát na nové Téma týdne: Věřím horoskopům, no a? a vyhrát tak honorář 500 korun.

Článek

Víte, jsem od přírody velice náročná a mé požadavky je velmi často těžké splnit, a to nemluvím jen o mužích. Jak říká moje matka „k pořádné dovolené patří servis“. A ten nejluxusnější najdete právě v Turecku. V Egyptě se na vás personál vrhá ze všech stran, i když je problém sehnat i balenou vodu či dát si ovocný fresh juice. V Řecku mají zřejmě zase na práci lepší věci než se vám věnovat. Proto mám ráda turecké hotely, jsou vkusné a ryze profesionální. Myslím, že nemusíte být zrovna český prototyp modrooké blondýny, o které tak mají všude „v cizině“ zájem, vždyť frčíme všechny stejně, a v Turecku obzvlášť!

A dáváme si záležet tím víc, čím mužský zájem o nás stoupá. Není nic lepšího než se oddávat toužícím pohledům a náramně si tak spravovat každým pohledem či hvízdnutím naše pošramocené sebevědomí z tragických rozchodů a jiných trablů s českými Honzy.

Na druhé straně tu vždy jsou ty podvědomé obavy… také se už vidíte znásilněná, uškrcená a zakopaná někde za hotelovými zdmi nebo naříkající pro pohlavní chorobu u lékaře. Při jakémkoliv bližším navázání kontaktu se snědým borcem si pokaždé podvědomě vybavím známou story jedné slečny, která přijela domů nejenže s nechutnou, ale také nečekaně infekční vyrážkou kolem celé pusy…

Takže zpět: Flirt? Sex? Potěšující flirt? Ještě mnohem potěšující sex? Vždy záleží jen na vás, jak daleko to chcete dotáhnout. A není za co se stydět, vždyť každý má své potřeby, ne? Samozřejmě že volím letní dovolení (dovolený) flirt!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Pozvání na diskotéku bylo nevinnéFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Moje letní láska se tolik od těch běžných neliší. On byl tmavý svalnatý číšník s bělostným úsměvem, já kudrnatá česká divoženka s Margarhitou v ruce. Ale nebyly tu žádné žhavé pohledy ani vysílání sexy signálů, pouze samé vtipné poznámky, připomínky a smích. Dokonce zpočátku nebyl ani můj typ, oba jsme to brali čistě kamarádsky.

Jedno odpoledne mě pozval na večerní diskotéku mimo náš resort a já mu hned vpálila do obličeje, ať se přestane snažit, že s ním rozhodně spát nehodlám. (Druhý týden dovolené mě totiž už přepadla paranoia, že mě chtějí všichni milouncí číšníci jen využít.)  Doteď si vzpomínám, jak jsme se tomu později smáli, protože to bylo opravdu jen nevinné rande. Už dlouho jsem v Česku nepotkala takového frajera, který by platil každý drink (a to piju jak velbloud) bez jakýkoliv nároků na odměnu v temných zákoutích, a to i když jsme později na pláži propovídali celou noc.

Fajn kluk, napadlo mě, opravdu to vypadalo jen na přátelství, ale jak jistě tušíte, na druhém rande se prolomily poslední ledy a i mě dostalo to ohrané klišé: vlažný písek, zapadající slunce, šumějící moře a nekonečné polibky pod stínem palmy… a ten třetí večer... no, co vám budu vyprávět!

I když, umíte si představit milence, který bez odmlouvání přijme kondom nebo který vycítí, že jste po tom všem tak malátná, a klidně skončí, i když tím přijde o svoje vyvrcholení? Tohle není jen óda na pozorného partnera-cizince, ale na to krátkodobé souznění duší. Na snad nejlepší rande v mém životě. Na pár momentů, jak se tak říká, v ráji. I když je pravdou, že bez ochrany ty momenty mohou být vašimi posledními… Proto vyražte, pobavte se, hoďte stud za hlavu (nikoliv však svoje instinkty) a užívejte letních lásek, protože jich nikdy není dost!

Díky všem za letní story z dovolené. Již teď můžete psát na nové Téma týdne: Věřím horoskopům, no a? Jak horoskopy ovlivňují váš život? Snažíte se ostatní přesvědčit? Není dne, kdy byste se nenechaly vést návodem astrologů? Pište na info@prozeny.cz a získejte honorář 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám