Hlavní obsah

Téma týdne: Umím předpovědět nečekané

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Několikrát jsem předpověděla, co se staneFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téma týdne: Věřím horoskopům, no a? Simona už přes deset vykládá karty - kamarádkám, známým, rodině. Kartám věří bezmezně. A co víc, její předpovědi se vždycky splní, i když se to může zdát zpočátku naprosto nepravděpodobné...

Článek

Asi před 12 lety jsem si nechala od kartářky vyložit budoucnost, byla jsem v té době celkem spokojená ve vztahu, v práci, prostě jsem neočekávala žádnou výraznou změnu. Proto mě velmi zaskočilo, že mi kartářka řekla o milenci, kterého potkám a do kterého se zamiluji. Tehdy jsem se až zlobila, že je to totální hloupost, jsem přece šťastná a nikoho nového nechci, ale zanedlouho jsem na školním srazu potkala svého spolužáka. Znali jsme se už odmalička, jako malí jsme se navštěvovali s rodiči. Ale nečekala bych, že mezi námi přeskočí někdy jiskra. Stalo se. V té době jsem žila se svým přítelem a stýkala se i se spolužákem... Přesně tak, jak řekla kartářka.

Nakonec jsem se ale přece jen rozhodla zůstat ve vztahu, ve kterém jsem byla již předtím. Od té chvíle ale věřím kartám cokoliv, i když to vypadá neuvěřitelně. A proto jsem se o karty začala více zajímat a už asi deset let z nich čtu sama, sobě, svým známým a rodině. Často předpovím věci, které se mají stát, opravdu málo uvěřitelné.

Jednou jsem například své švagrové předpověděla těhotenství a ta pár dní nato zjistila, že opravdu čeká miminko. Když měla termín porodu již za sebou a malý se pořád neměl k tomu, aby se vyklubal na svět, sedla jsem ke kartám a vyčetla z nich přesné datum, kdy by se měl narodit. Celá rodina ale nevěřícně kroutila hlavou, že není možné, aby přenášela ještě pět dní. Nakonec přesně v den, který jsem předpověděla, mi švagrová volala, že je malý na světě. ,,To není možné, ona je fakt čarodějnice,“ řekla švagrová, když jela na porodní sál.

Takových věšteb jsem zažila už spoustu! Jednou se ptala kamarádka, jestli se její manžel dostane pracovně do Ameriky. Byla z toho moc smutná, a tak jsem se koukla do karet a ty mi řekly, že její manžel bude mít nějaké problémy s doklady nebo v nějaké úřední záležitosti a tím se cesta pokazí ...a on - nedostal vízum.

Jiná byla třeba pro kolegyni, která žila s maminkou. Karty mi řekly, že si maminka najde přítele a bude konečně zase šťastná ve vztahu, na což mi kolegyně odvětila, že je to úplně nemožné, protože máma tvrdí, že už nechce žádného chlapa ani vidět... Asi dva týdny nato přiběhla ráno do práce a křičí: ,„To není možný, mamka má chlapa!!!“ Musely jsme se tomu smát, ale karty prostě nelžou!

Své příspěvky o horoskopech nám už neposílejte, v pondělí totiž opět startuje nové Téma týdne, které zní: Jde se slavit!. Určitě máte spoustu historek o oslavách, party, dárcích či přáních - tak si je nenechávejte pro sebe a napište nám o tom na info@prozeny.cz. Na tři z vás opět čeká příjemná pětistovka!

Související témata:

Načítám