Hlavní obsah

Tenisky do města i baru? Ano!

Foto: Reebok

V teniskách vyrazí do města i světová hvězdaFoto: Reebok

Reklama

Patříte mezi ty, které by v teniskách vyšly jen na procházku do lesa, a rozhodně ne mezi lidi? Možná je to škoda – tenisky, které vám dnes ukážeme, jsou vším možným, jen ne obutím „na lítačku“. Dokážeme vám, že v našich kouscích můžete směle do města i do baru!

Článek

Všechny je známe – pro některé jsou stále jen obutím vhodným pouze pro sport a volný čas, pro druhé jsou zase běžnou součástí třeba i pracovního outfitu. Tenisky skutečně nejsou již jen sportovní záležitostí, ale z volnočasových aktivit se jejich působiště přesunulo i do měst, klubů i kanceláří. Existuje mnoho variant – od zářivě barevných přes elegantní až po ty s rockovým nádechem – vyberte si ty, které nejvíce vystihují váš osobní styl, a uvidíte samy, jak rychle se stanou oblíbenou součástí vašeho botníku.

Hýřící barvami

Tenisky hrající všemi barvami jsou skvělou ukázkou letošního multibarevného trendu! Hodí se pro ty, které jsou zvyklé obklopovat se zářivými odstíny a nebojí se namíchat si svůj vlastní barevný koktejl podle momentální nálady. Jsou veselé, hravé a omladí jakýkoli outfit. Vyražte v nich třeba do města, k nim natáhněte džíny, krásně barevné tričko nebo kabelku (tip na kabelky najdete v článku Módní kabelky. A jen do tisícovky!) a ozdobte se stejně zářivými doplňky. Uvidíte, že takto šťavnaté botky rozsvítí i ten nejšedivější den v roce!

Na foto zleva: nahoře - Topshop, Nike, Pimkie, dole - bonprix, Baťa, Baťa

S nádechem elegance

Tyto tenisky představují uměřenou variantu, která svůj původ ve sportovních botkách přiznává jen velice nerada! Možná, že už o nich ani nelze mluvit jako o teniskách – jde spíše o polobotky. Pokud nemáte v práci předepsaný dress code, nic vám nebrání v tom, vzít si je i do kanceláře. Perfektně vypadají s volnými elegantními kalhotami s nažehlenými puky, uvolněnější styl podpořte objemnou kabelkou a přes jemnou bílou blůzku přehoďte lehoučký kašmírový svetřík s hlubokým výstřihem do V. Uvidíte, jak příjemně se v nich budete cítit a po nepohodlných lodičkách ani nevzdechnete!

Na foto zleva: nahoře - Puma, Lacoste, Adidas, dole - Debenhams, Debenhams, bonprix

Zajímavé se vzorem

Tento typ tenisek je určen ženám, které si rády hrají, ale nepohrdnou pohodlnou a bezbolestnou chůzí. S různě vzorovanými teniskami se můžete krásně „vyblbnout“ i vy – jednou obujte jemné kvítkované, podruhé barevné surfařské, jindy se staňte divokou kočkou. Každé z nich prezentují jiný styl, ale garantujeme vám, že každé z nich se perfektně hodí k džínovým kraťáskům (tipy na kraťáskové outfity najdete v článku Vyražte v šortkách. Víme jak!) a tílku či topu v odstínu, který se vyskytuje na botkách. K našim květinovým tak sáhněte po růžovém vršku, k zvířecím botkám oblečte černý nebo zlatý top a zlaté doplňky. Ať tak nebo tak, tenisky se vzorem působí vtipně a stylově.

Na foto zleva: nahoře - Puma, Humanic, Pimkie, dole - H, H, Roxy

Sportovní a trendy

Vyznavačky sportovního stylu nemusíme k teniskám pravděpodobně dlouho vybízet! Většina z nich totiž s teniskami žije v láskyplném a pevném svazku, často jich mají hned několik a s oblibou je střídají podle potřeby a nálady. Pohodlí, které tenisky představují, by fanynky sportovního stylu za nic nevyměnily! Nechte se tedy alespoň inspirovat naším výběrem. Však vy už moc dobře víte, co s nimi!

Na foto zleva: nahoře - Adidas, Puma, Baťa, dole - Adidas, Baťa, Adidas

A co vy? Vezmete tenisky na milost?

Reklama

Související témata:

Načítám