Hlavní obsah

Terminály Sazky nejsou jen o sázení

Foto: Sazka

Terminály Sazky nejsou jen o sázení. Zaplatíte tu fakturu i dobijete mobilFoto: Sazka

Reklama

Terminál společnosti Sazka je stále vnímán hlavně jako vstupenka k milionům třeba ze Sportky nebo Eurojackpotu. Některá z tisíců prodejen, na kterých terminál najdete, vám ale také může usnadnit každodenní povinnosti. Dobijete si tu například mobil nebo vyzvednete balík z e-shopu. Prodejny Sazky toho ale umí daleko víc.

Článek

Dobíjení kreditu, vyzvednutí balíku, placení faktur nebo složenek, bezpečné platby v e-shopech, výplata i splátky úvěrů nebo výběr hotovosti z běžného účtu. Prodejny Sazky nabízejí celou řadu služeb, které vám zjednoduší život. Pojďme se na ně podívat podrobněji.

Placení faktur a složenek

V obchodech s terminálem Sazky lze zaplatit jednorázové a pravidelné platby za energie, pojištění, předplatné nebo internet. Stačí, aby byl na dokladu čárový kód nebo QR kód s logem Sazky. Vaše hotovostní platba bude navíc převedena hned, bezpečně a levněji než na poště.

Další výhodou oproti poště je dostupnost. Mnoho prodejen s terminálem má otevřeno po 18. hodině nebo o víkendových dnech. 740 míst dokonce nonstop!

Na prodejních místech Sazky zaplatíte 48 smluvním společnostem včetně České pojišťovny, Veolie, ČEZ, UPC, MND nebo MF Dnes. O tom, že je služba mezi zákazníky stále populárnější, svědčí i fakt, že se na terminálech Sazky provedou za rok transakce v celkovém objemu 5 miliard korun.

Dobíjení kreditu

Dobíjení předplacených karet mobilních operátorů je díky víc než sedmi tisícovkám terminálů hračka. Věděli jste ale, že dokonce 3000 míst je otevřeno po osmnácté hodině i o víkendu a do 740 prodejen můžete přijít nonstop 24 hodin denně 7 dní v týdnu?

Na terminálech Sazky dobijete nejen SAZKAmobil a tři hlavní operátory T-Mobile, O2 a Vodafone. Prodejny Sazky doplní váš kredit i u virtuálních operátorů. Více o službě Dobíjení kreditu najdete na tomto odkazu.

SAZKA Balíky

Jednou z novinek Sazky je služba Balíky. Na více než 750 prodejnách si můžete vyzvednout zboží, které jste si objednali z e-shopu. Při výběru dopravce zvolte v on-line obchodě DPD Pickup a vyberte si nejvhodnější prodejní místo Sazky, kam vám společnost DPD balíček doručí.

Sazka Balíky se ale budou hodit i v případě, že vás kurýr nezastihne doma – po dohodě s ním si zvolíte nejbližší prodejnu, kde na vás bude vaše zboží čekat. A dobrá zpráva? Většina z obchodů má otevřeno i o víkendu. Tu nejbližší najdete po zadání požadované služby na tomto odkazu dole na mapě.

Bezpečné on-line nákupy Paysafecard 

Se službou Paysafecard si založíte účet pro bezpečné nákupy na internetu. Dobít si ho můžete buď přímo z vašeho běžného účtu, anebo díky poukázkám v hodnotě 100 Kč, 300 Kč, 1000 Kč nebo 2000 Kč. Ty si zakoupíte na více než 5650 prodejních místech Sazky.

Více informací o všech finančních službách společnosti Sazka se dozvíte na tomto odkazu.

Reklama

Načítám