Hlavní obsah
3,6
(10)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Těstoviny s tuňákem lze připravit na mnoho způsobů. Zapečené se smetanou a s fazolkami nikdy nezklamou.

5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 350 g těstovin
  • 200 g fazolových lusků
  • 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
  • 2 ks vejce
  • 1 lžička soli
  • 100 ml smetany ke šlehání
  • 1 plátek másla
Článek

Postup

01.

Těstoviny uvařte na skus. Fazolky očistěte a krátce povařte. V míse promíchejte těstoviny, fazolky a kousky tuňáka, osolte, opepřete a spojte smetanou s dvěma rozšlehanými vejci. Dejte do vymazaného pekáčku a zapečte.

Reklama

Načítám