Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Těstoviny s tuňákem lze připravit na mnoho způsobů. Zapečené se smetanou a s fazolkami nikdy nezklamou.

5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 350 g těstovin
    1
    3
  • 200 g fazolových lusků
  • 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
    4
  • 2 ks vejce
    3
  • 1 lžička soli
  • 100 ml smetany ke šlehání
    7
  • 1 plátek másla
    7
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Těstoviny uvařte na skus. Fazolky očistěte a krátce povařte. V míse promíchejte těstoviny, fazolky a kousky tuňáka, osolte, opepřete a spojte smetanou s dvěma rozšlehanými vejci. Dejte do vymazaného pekáčku a zapečte.

Načítám