Hlavní obsah

Tip na nádherný dárek: ARMODD Candywatch Crystal 2 v češtině

Foto: ARMODD

Prémiové dámské chytré hodinky Candywatch Crystal 2 od české značky ARMODD nabízejí mnoho zdravotních a sportovních funkcíFoto: ARMODD

Vánoce jsou čas, kdy chceme bližním projevit pozornost a lásku. Ale přiznejme si, peněženka není vždy bezedná. A proto hledáme vytoužený balanc perfektní kvality, která se snoubí s rozumnou cenou. Chcete dát něco na pohled velmi nádherně provedeného, co takový poměr s přehledem splňuje?

Článek

Dámy, pozorně zbystřete. Tohle bude skutečně nevšední překvapení pod stromečkem. Rozzářené oči milované maminky, oblíbené kamarádky nebo dospívající dcery vám budou krásnou odměnou.

Česká značka ARMODD totiž přichystala na letošní Vánoce nejsilnější sestavu elegantních a moderních chytrých hodinek na internetovém trhu. Pojďme si podrobněji představit vlajkovou loď určenou pro dámy, módní klenot se jménem Candywatch Crystal 2.

Foto: ARMODD

ARMODD Candywatch Crystal 2 můžete zakoupit ve dvou základní barvách. Vše lze dále obohatit barevnými řemínkyFoto: ARMODD

Jsou to silná slova? Posečkejte se soudem a poslechněte si toto. Do karet těmto hodinkám hraje mnoho nezpochybnitelných faktů. Vybrali jsme pro vás 7 nejzásadnějších, protože číslo 7 je číslem plnosti.

Cena – ruku na srdce, najdete na našem trhu takovéto designové chytré hodinky v tak zajímavé cenové hladině? ARMODD Candywatch Crystal 2 aktuálně v akci Black Friday můžete sehnat pod dva tisíce korun! Hmm… To znamená, že jsou ve slevě –47 %.

Kompletně v češtině – to je velký plusový bod k dobru oproti jiným značkám. V češtině je i doprovodná mobilní aplikace, kde si vše můžete nastavit podle svých preferencí.

Pestrost sportovních a společenských funkcí – svůj fokus mohou zaměřit na konkrétní sportovní činnost, jako je běh, cyklistika, švihadlo, badminton, sedy/lehy apod. Dokážou vás též jemně vzbudit, dálkově spustit fotoaparát a ovládat hudbu. A to stále nebude všechno.

Prémiové dámské chytré hodinky Candywatch Crystal 2 od české značky ARMODD nabízejí mnoho zdravotních a sportovních funkcíVideo: ARMODD

Monitorovací a zdravotní funkce – menstruační kalendář si reálně udržují tak dvě ženy z deseti, proto velmi potěší propracovaná funkce monitoringu menstruačního cyklu. Hodinky dále měří tep, krevní tlak, ušlé kroky i spálené kalorie a povědí vám také, jak dobře spíte.

Ciferníky – to je úžasná kapitola sama o sobě. V základním nastavení hodinek najdete 5 předpřipravených a v mobilní aplikaci více než 50 dalších stylových ciferníků. A pak je tu tolik oblíbená možnost nahrání vlastní fotky. Maminka si tam může dát vaši rodinu nebo vnoučata, která jí při pohledu na hodinky vždy zpříjemní den. Tomu se říká dobíjení pozitivní energie.

Foto: ARMODD

Hodinky vám přijdou v luxusní černé dárkové krabičce s nabíjecím USB kabelem a návodem v českém jazyceFoto: ARMODD

Design – nádherný minimalismus a pečlivost v každém ohledu výroby se vám ihned zaryjí do paměti. Plně dotykový kulatý displej s designově symbolickým „krystalovým“ reliéfem je harmonií elegance a uměleckého citu.

Kompatibilita a intuitivnost – Candywatch Crystal 2 jsou plně funkční se všemi telefony Android a iPhone. A co se týče intuitivního ovládání, tak vše pracuje taktéž na jedničkou s hvězdičkou. Displej snadno rozsvítíte jemným otočením zápěstí.

Reklama

Načítám