Hlavní obsah

Tipy, co by na léto v zavazadle nemělo chybět

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto je před námi a je potřeba se na ně pečlivě připravit. Tentokrát jsme pro vás vybrali produkty, které by vám v zavazadle rozhodně chybět neměly, a to ať už jedete k moři, na chatu nebo na túru….

Článek

Připravili jsme pro vás sedm úžasných tipů z kosmetické řady společnosti Ryor, které se vám letos na dovolené rozhodně budou hodit. Inspirujte se, jsou skoro za hubičku!

1. Do zavazadla: Cestovní balení Normální a smíšená pleť

Balení obsahuje Pleťové čisticí mléko (50 ml), Bylinné tonikum (50 ml), Hydratační krém s 24hodinovým účinkem (30 ml) a Výživný krém s ceramidy (30 ml). Za celý komplet zaplatíte jen 149 Kč. Více informací najdete zde!

2. Do zavazadla: Cestovní balení Ryamar – pro velmi citlivou pleť

Balení obsahuje Denní krém s amarantovým olejem a hedvábím (30 ml), Krém s amarantovým olejem (30 ml), Tekuté mýdlo s amarantovým olejem (50 ml) a Tělové mléko s amarantovým olejem (50 ml). Balíček vás přijde na 149 Kč. Více informací o jednotlivých produktech je zde.

3. Hydratace: Hydratační maska s minerály

Tato maska obsahuje mořské řasy a minerální látky, které pokožku hydratují a zároveň zpevňují. Po 20minutovém působení zbytek masky vetřete do pleti. Je navíc vhodná pro všechny věkové kategorie i typy pleti. Stojí 126 Kč. Více informací o produktu zde.

4. Pro suchou pokožku: Hydrofilní olej pro koupel a sprchu

Obsahuje směs aromaterapeutických látek z levandule a meduňky, které navodí stav fyzické a psychické pohody. Olej při styku s vodou vytváří bílou mléčnou emulzi, která povrch těla příjemně promastí a hydratuje. Je vhodný i pro zklidnění citlivé, přesušené dětské pokožky. Cena 99 Kč. Více najdete zde.

5. Pro osvěžení: Uvolňující mátový gel

Jedná se o snadno vstřebatelný přípravek s vysokým obsahem extraktu máty rolní. Gel v první fázi chladí, a poté prohřívá a uvolňuje namožené svaly, prokrvuje a dezodorizuje unavené nohy, pomáhá odpuzovat létající hmyz, ale pomáhá i po bodnutí. Tuba s 200 ml vás přijde na 162 Kč, menší s objemem 50 ml pak na 63 Kč. Více zde.

TIP: Aplikujte malé množství gelu na zátylek. Uvidíte, co je to pravé osvěžení!

6. Po opalování: Hydratační mléko po opalování s extraktem ze zeleného čaje

Obsahuje vysoké procento zeleného čaje a D-panthenolu. Tyto látky pokožku zklidní a osvěží. Pokožka je díky hydrataci a regeneraci vláčná, a navíc hebká. Aplikace ve spreji příjemně pokožku ochladí. Cena za kus 129 Kč. Více informací na ryor.cz.

7. Na poškozenou pokožku i proti plísním: Amarantový tělový olej

Obsahuje vysoké procento amarantového oleje s účinnou látkou skvalen, která má výrazné regenerační účinky. Olej neobsahuje konzervační látky, je ideální pro ošetření a zklidnění citlivé a podrážděné pokožky. Je vhodný i k regeneraci pleti poškozené slunečním zářením nebo radioterapií. Cena 170 Kč. Zakoupením produktu z řady Ryamar zákazník přispěje na konto organizace Mamma Help – sdružení pacientek s nádorovým onemocněním prsu. Více informací o produktu zde.

Reklama

Související témata:

Načítám