Hlavní obsah

Tipy na dárky k Valentýnovi!

Reklama

Svátek všech zamilovaných se blíží a možná si také lámete hlavu s tím, jak se na něj letos připravit. Tradiční kombinace bonboniéry a plyšáka už omrzela a letos byste to chtěla pojmout originálněji?

Článek

Vytříbené chování, padnoucí oblečení a péče o zevnějšek patří mezi známky opravdového gentlemana. Mezi nezbytnost v péči o vzhled stále častěji figurují elektrické holicí strojky. Ty navíc patří mezi praktické dárky, které mají vždy u muže úspěch. Samozřejmě je každý muž jedinečný, ale všichni tajně touží po něčem, co předčí jejich očekávání.

Je dobrodruhem tělem i duší a rád zkouší nové věci? Vyberte mu Braun WaterFlex, elektrický holicí strojek ideální pro holení s vodou, pěnou nebo gelem. Konstrukce s 33stupňovou výkyvnou hlavou se přizpůsobí všem konturám obličeje a se 100% vodotěsností do hloubky až pěti metrů bude připraven, kdykoli bude potřeba.

100% vodotěsný Braun WaterFlex

Nebo je ten váš spíše městský typ, který vždy sleduje poslední trendy? Ví o všech nových cool restauracích a zajímavých místech. Rád o sebe pečuje a holení je pro něj rituálem. Pro takového muže je ideální holicí strojek takový, který je zároveň inovativní vychytávkou. Překvapte ho s Braun °Cooltec, prvním elektrickým holicím strojkem s technologií aktivního chlazení. Jeho výkon ocení zejména muži s citlivou pokožkou, neboť dokáže eliminovat teplo vznikající při holení a poslat tak podráždění pokožky k ledu.

Braun °Cooltec s technologií aktivního chlazení

Dárek pro bezchybnou tvář

Květina a čokoláda patří k nejčastějším dárkům, které muži dávají svým drahým polovičkám. Ne že by vám taková pozornost vadila, ale co si tenhle rok vybrat dárek sama? Něco, co by vám udělalo skutečnou radost a pomohlo vám na cestě za bezchybnou pletí.

Základem v péči o pleť je důkladné čištění. Víte, že přístrojové čištění je až 6krát účinnější než manuální? A pokud byste si navíc přála i hebkou pleť, sáhněte po Braun Face, prvním epilátoru a čisticím kartáčku 2 v 1 na světě. Hlava epilátoru precizně a efektivně odstraní i neviditelné chloupky. Na rozdíl od vosku si chloupky nemusíte nechat narůst, epilátor je vezme již od 0,02 mm a s 200 pohyby za sekundu je mnohem rychlejší než pinzeta. Stačí vyměnit hlavu, a z epilátoru se stane efektivní kartáček pro hloubkové čistění pórů. Mít zářivou pleť nebylo nikdy tak jednoduché!

Epilátor a čisticí kartáček 2 v 1 Braun Face pro zářivou pleť

Neodolatelně hladká pokožka

Ať už plánujete večeři v restauraci nebo romantiku v kině, příprava na valentýnský večer začíná už sametově hladké pokožky. O dokonalé nohy se postarají epilátory Braun Silk-épil, které odstraňují i ty nejkratší a nejjemnější chloupky a zanechají pokožku hladkou až po čtyři týdny.

Technologie Close-Grip spočívá ve 40 pinzetách rozmístěných tak, aby byla epilace co nejefektivnější a odstranila i krátké chloupky (0,5 mm) s lepším výsledkem než vosk. Vysokofrekvenční masážní systém stimuluje pokožku prostřednictvím masážních válečků a omezuje pocit bolesti. Pro větší pohodlí epilátory z řady Silk-épil 7 můžete navíc používat ve vaně nebo i ve sprše. Výkyvná hlava se naklání až o 15 stupňů vpřed a vzad, díky čemuž se lépe přizpůsobuje křivkám ženského těla.

Braun Silk-épil 7 se 40 pinzetami pro nejdůkladnější epilaci

Epilátory Braun Silk-épil 7 SkinSpa jsou vybaveny speciálním SkinSpa exfoliačním kartáčem, který odstraňuje odumřelé buňky, zamezuje zarůstání chloupků, a obnovuje tak zářivost pokožky.

Kartáč se jednoduše nasadí na epilátor místo epilační hlavy a vaše procedura může začít. Sonická technologie peelingového kartáče SkinSpa pracuje s více než 3000 mikrovibracemi za minutu a odstraňuje odumřelé kožní buňky čtyřikrát lépe než manuální peeling. Speciální design 10 000 vláken peelingového kartáče umožňuje šetrně odstranit odumřelé kožní buňky a podporuje regeneraci pokožky.

Braun Silk-épil SkinSpa exfoliační kartáček

Reklama

Související témata:

Načítám