Hlavní obsah

Tipy na dárky z Bonami: Vyberte si i na poslední chvíli

Foto: Bonami

Co (si) nadělit k Vánocům? Třeba novou pohovkuFoto: Bonami

Vánoce se kvapem blíží. Stejně rychle se zkracuje čas, který nám zbývá na obstarání dárků. Pokud stále nevíte, co koupit svým blízkým, podívejte se na tipy na dárky z Bonami. Mezi nimi zaručeně objevíte nejlepší dárek pro manžela, kamarádku, přítelkyni nebo rodiče.

Článek

Nemáte čas vybírat? Vsaďte na online dárkové poukazy. Mají hned dvě výhody: obstaráte je z pohodlí domova klidně i na Štědrý den, takže jsou ideálním dárkem na poslední chvíli. Obdarovaný navíc poukaz vymění za to, co si doopravdy přeje. Nemusíte se tedy bát, že se s dárkem netrefíte.

Foto: Bonami

Váháte? Pak kupte dárkovou poukázku na Bonami nábytek a dekoraceFoto: Bonami

Dárkové poukazy můžete vybrat podle toho, kolik peněz plánujete do dárku investovat. Na Bonami najdete elektronické dárkové poukazy v hodnotě 200 nebo 500 Kč na menší dárky. Poukazem za 1 000, 2 000 nebo 5 000 Kč pak vykouzlíte opravdu velkou radost. Pokud vám do Vánoc zbývá ještě pár dní, nechte si poukaz zaslat poštou. V případě, že objednáváte skutečně „za pět minut dvanáct“, spolehněte se na e-mail. Poukaz budete mít ve schránce ihned po přijetí platby.

Originální dárky, které budou dělat radost celý rok

Každý člověk prosedí přibližně 21 let svého života. Proč tenhle čas neprožít v maximálním pohodlí? Měkoučké křeslo ocení vášniví čtenáři, fandové filmů a seriálů, milovníci dobré kávy i vyznavači nekonečné pohody. Každá dobrá nabídka kvalitních a stylových křesel zahrnuje houpací křesla, oblíbené ušáky se zvýšeným opěradlem, luxusní kožená křesla, lenošky i originální závěsná křesla do interiéru. Stačí si projít všechny kousky a vybrat si podle barvy, materiálu a stylu.

Foto: Bonami

Sametové a nadčasové křeslo potěší každéhoFoto: Bonami

Tip: Chcete si koupit pohovku nebo jiný nábytek osobně? Navštivte pobočky Bonami v Praze a Brně, kde si spoustu krásných věcí můžete prohlédnout.

Do pokojíčku, ložnice i obýváku: Darujte stylovou komodu

Hledáte velký dárek, který bude zároveň praktický? Mezi dárky, které pod stromečkem zazáří, patří také komody. Hodí se do dětského pokojíčku na hračky, do ložnice na oblíbené prádlo nebo kosmetiku a radost udělají i v pracovně či obýváku. Zkrátka správně zvolená komoda bude skvělým dárkem pro muže, ženy i děti.

Foto: Bonami

Pokukujete po komodě? Napište Ježíškovi o tuhle z bukového dřevaFoto: Bonami

Tip: Pokud ke komodě obstaráte i ladící zrcadlo, darujete zkrášlovací koutek, který potěší každou ženu.

Foto: Bonami

Udělejte si krásné Vánoce díky dárkům i dekoracím na BonamiFoto: Bonami

Stále nevíte? Prohlédněte si další tipy na dárky z Bonami. Najdete tu hromadu inspirace na dárky pro ženy, může i děti, sportovce, gurmány nebo třeba čtenáře.

Reklama

Načítám