Hlavní obsah

Tipy na praktické dárky pro vaše nejbližší

Foto: Violet Moon s.r.o.

RodinneBaleni.czFoto: Violet Moon s.r.o.

Aktualizováno

Do Vánoc nám už mnoho času nezbývá, a tak je nejvyšší čas k pořízení dárků pro naše blízké. Přinášíme vám několik tipů.

Článek

Nevíte, co věnovat svým blízkým k Vánocům? Praktický dárek se hodí vždycky. Může to být například vhodně zvolené ložní prádlo. Důležité však je si vybrat správnou velikost a materiál. Povlečení by mělo lahodit oku toho, komu jej chceme věnovat. Pokud si nejste jistí, můžete vycházet z jednoduchých faktů. Ženu potěšíte spíše romantickými nebo květinovými motivy a mužům se bude více zamlouvat nadčasová klasika v podobě pruhů nebo decentních vzorů. Zapomenout nesmíme ani na naše nejmenší, které potěší dětské povlečení s jejich oblíbeným pohádkovým hrdinou.

Foto: Violet Moon s.r.o.

3D povlečení - LeknínFoto: Violet Moon s.r.o.

3D povlečení – jednička ve světě lůžkovin

Tak trochu extravagantní a přitom velmi vkusné 3D povlečení se hodí do ložnic i dětských pokojíčků. Živoucí motivy, které opticky vystupují z látky, se zamlouvají především teenagerům a těm, kdo si potrpí na neobvyklé designy. Výběr tohoto typu lůžkovin je vskutku široký, velmi oblíbené jsou například motivy zvířat, květin nebo noční oblohy. Fantazii se meze nekladou a vybere si opravdu každý. Většinou se 3D povlečení vyrábí z hřejivého mikrosaténu, na své si ale přijdou i zarytí zastánci bavlny. Chcete-li ve svém bytě zdůraznit sváteční atmosféru, pak se poohlédněte po vánočním povlečení.

Foto: Violet Moon s.r.o.

Bavlněné povlečení - SantaFoto: Violet Moon s.r.o.

Sametově hebký mikroplyš

Patří vaši nejbližší k věčným zimomřivcům? Věnujte jim mikroplyšové povlečení. Už z názvu je patrné, že se jedná o materiál, který se podobá kožíškům plyšových hraček. Navíc je mikroplyš extrémně hřejivý a jeho údržba není nijak náročná. Po vyprání velmi rychle schne a nemusí se žehlit. Tento luxus můžete dopřát svým nejbližším také v podobě mikroplyšové deky, která se mj. hodí také jako přehoz na postel.

Foto: Violet Moon s.r.o.

Dětské povlečení - Jak vycvičit draka Bezzubka a BleskoběskaFoto: Violet Moon s.r.o.

Kde nakoupit kvalitní lůžkoviny

Přemýšlíte nad tím, kde zmiňované ložní prádlo nakoupit? Zkuste to na internetu! Online obchod RodinneBaleni.cz se specializuje na prodej bytového textilu a v jeho pestré nabídce si vybere zkrátka každý. Zkuste to i vy!

Reklama

Načítám