Hlavní obsah

To nej ze svatebních nocí

Foto: Thinkstock

Svatba je jak stvořená pro trapasy a žertíkyFoto: Thinkstock

Reklama

Celý tento týden jste nám do redakce posílaly své zážitky ze svatební noci. Opravdové perličky jsme si nechali na konec. Nejzábavnější a nejtrapnější příhody jsou tu. Tak si je při neděli náležitě užijte!

Článek

Byla jsem ve sklepě

Moji svatbu jsem si naplánovala do detailů, asi jako každá nevěsta. Vše perfektní – obřad, hostina, svatební noc a svatební cesta. Měla jsem to promyšlené tak dokonale, že jsem věřila, že to vyjde. Také proto, že se do toho aktivně zapojil i můj nastávající. Vše bylo úžasné a probíhalo podle plánu. Až do okamžiku, kdy přišel únos nevěsty manželovými kamarády, kteří byli už dost opilí. Odvezli mě do domu, kde bydlel jeden z nich, a zamkli mě do sklepa. Chvíli jsem se tomu smála, ale když už jsem tam byla tři hodiny a oni nikde, jen jsem slyšela, jak řve hudba a cinkají lahve, tak jsem se snažila dostat ven. Marně. Strávila jsem tam celou noc. Ráno mně odemkl manžel a vedle něj stáli jeho opilí kamarádi. Měl o mě hrozný strach a celou noc mě hledal. Ale svatební noc jsme si vynahradili.

Romantika ve vaně se nekonala

Brali jsme se v roce 1984, já byla ve třetím měsíci těhotenství. Svatební hostina probíhala na malém zámečku a pro novomanžele bylo přichystáno nejlepší apartmá. Ostatní měli „obyčejné" pokoje. Kolem desáté večer jsme se sem s manželem odebrali, mě už vzhledem k těhotenství zmáhalo spaní. Manžel byl dost pod vlivem a novomanželský sex si hodlal zpestřit něčím zajímavým. Napustil plnou vanu vody, svlékl mě a pravil: „Nejdřív vykoupu já tebe a pak ty mě.“ Nato mě vzal do náruče a posadil do vany. Můj křik musel být slyšet po celém zámečku, voda byla totiž ledová. Teplá v apartmá prostě netekla...

Brýle pod postelí

Těch šoků bylo víc. Celé dopoledne byly zmatky nad zmatky. Nepřišel fotograf, tak kamarád jel domů pro kameru, před kostelem jsme stáli skoro hodinu, protože pan farář trošku pozapomněl, pak jsme zjistili, že ta kamera nefunguje, ale přežili jsme to. Hostina už proběhla dobře, nad ránem jsme zajistili odvoz hostů i s výslužkou a já si oddechla, když byli všichni pryč. Trpělivě jsem s manželem a tchánem čekala, až dorazí poslední auto, ale marně. Nakonec jsem z vlastní svatby šla 3 km domů pěšky. Aby všem trablům nebyl konec, tak při nádherném milování, když jsme byli v nejlepším, přišel do našeho pokoje tchán, byly čtyři hodiny ráno, vlezl pod postel a hledal brýle. Zůstali jsme oněmělí a v úžasu, ale dodnes se tomu smějeme...

Už zítra začínáme s novým Tématem týdne, které zní Po čem ženy touží! Máte k tomu co říct? Napište nám svá přání na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun!

Reklama

Související témata:

Načítám