Hlavní obsah

Tohle cvičení vám zlepší sex!

Foto: Petr Makovička

Netradiční milostnou předehru vám ukážou Jarka s HonzouFoto: Petr Makovička

Reklama

Navnaďte sebe i svého milého na blížící se (třeba valentýnské) hrátky v ložnici! Tentokrát ale trochu neotřelým způsobem. S naší sestavou intimních pozic si užijete předehru jako nikdy předtím. Nevěříte? Nezbývá vám než ji zkusit...

Článek

Navnadění, uvolnění, společný prožitek – to je to, co od naší sestavy čekejte. Zapomeňte na protočené panenky ve stylu „Tohle rozhodně nezvládnu". Zvládnete! „Právě proto cvičíte se svým partnerem. On je ten, kdo se nebojí a pomůže vám. Naopak vy ho zase usměrníte v tom nebýt pořád nejlepší, ale spíš si užít. Tím se vzájemně propojí mužská a ženská energie, navodí erotické napětí, ale zároveň se i otestuje harmonie vašeho vztahu,“ říká Jaroslava Sedláčková, s níž jsme tyto speciální afrodiziakální cviky připravili. Na fotkách ji vidíte cvičit spolu s jejím partnerem Honzou.

Tip redakce:Vzpomeňte si na naše video S cizím mužem v cizím pokoji, podle kterého jste si cvičit s partnerem už zkusili, a dle ohlasů i s úspěšným závěrem...

Netlačte na pilu

Stejně jako ve vztahu je potřeba, abyste oba mluvili o tom, jak se cítíte. Nutné je to i při intimnostech. „Zkuste najít souznění, skutečný prožitek,“ navádí Jarka Sedláčková. A ještě předtím, než se do cviků pustíte, nachystejte si příjemné prostředí: aby vám v něm bylo dobře a navodili jste si tu správnou atmosféru. „Vypněte televizi, pusťte hudbu, zapalte třeba svíčky nebo aromalampu a budťe se svým partnerem tady a teď. Ať se mysl soustředí jen na to jedno,“ potutelně se usmívá lektorka.

1. Zkřížený sed

Posaďte se oba pohodlně do sedu a opřete se zády k sobě. Už v tuto chvíli se vám začnou prolínat vzájemné energie. Koncentrujte se na dech. Aniž byste se snažili, všimněte si, jak se vám sladí. Zkuste minutu takhle sedět, vytáhnout se z kříže a dechem jemu odtlačovat jemně záda, stejně jako on vám.

2. Pumpa

Vstaňte, chytněte se za ruce a společně se pokuste o dřep. Nezatínejte zuby, ale uvolněte obličej, narovnejte záda. Co nejpomaleji se posouvejte dolů, mělo by vám to vyjít na jeden výdech (dolů) a nádech (nahoru). Při tomto „pumpování" se krásně prohřejete. Zkuste pomalu 3 až 5 dřepů. Všimněte si, že pokud ho děláte sama, paty odlepujete od země, zatímco teď vám partner pomůže nechat je na zemi, a tím se dokonale protáhnout.

3. Stůl

Vzájemné držení je příjemné nejen na protažení ramen, ale i zadních stran stehen. Stáhněte spodní žebra, způsobem, jako když si zapínáte zip na džínách. Uvolněte hlavu a vnímejte vzájemné doteky.

4. Předklon

Nejdřív proveďte hluboký předklon vy, povolte hlavu, chyťte se nohou partnera. Teprve poté se předklání váš partner a chytá vás on. V pozici vždycky jeden z vás je „držák“ a druhý se uvolňuje. V tomto případě vás drží váš muž. Protahujete celou zadní linii těla, ale hlavně vnímáte teplo z jeho těla. Testujete harmonii vašeho vztahu: je potřeba si navzájem velmi důvěřovat (jinak spadnete)… Zkuste zvládnout pět nádechů.

5. Dvojitá loďka

Vyzkoušíte si tak držení rovnováhy, díky tomu budete muset zapojit stabilizační systém, tedy především střed těla. Důležité je dobře dýchat, abyste se s partnerem napojili a vaše energie proudily od jednoho ke druhému. Uvolní se i napětí, pokud mezi vámi nějaké je.

6. Na sobě

Balanční ásana, kterou vždy musí držet muž. Pokud byste byla dole vy, asi by vás zamáčkl do země. Zabalte se proto dle obrázku do pozice dítěte, vy si na něj vylezte. Pokud jednomu z vás vystupují klouby, můžete se vypodložit dekou. Snažte se balancovat, čímž partnerovi příjemně namasírujete záda. Tato pozice nejvíce ze všech navozuje pocit bezpečí.

7. Propojení

Na závěr si dejte do dlaní olej ylang ylang nebo santal, obě vůně jsou afrodiziakální a dřevité, takže voní i mužům. Rozetřete si je do dlaní, položte se na záda, dejte ovoněné dlaně na chvíli před obličej. Pak se navzájem chyťte, uvolněte celé tělo a zkuste pět nádechů a výdechů. Propojte energie.

Co bude následovat, už je jen na vás dvou...

Foto: Petr Makovička

Že jste tohle naposledy dělali jako malí? Tak proč ne teď!Foto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Odvážné a silní mohou zkusit posunout se do vzduchuFoto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

A kdo si troufne bez držení a nespadne, zakusí euforiiFoto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Dvojitý stůl je pozice pro pokročiléFoto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Tato pozice je prý oblíbená hlavně u mužůFoto: Petr Makovička

Ještě pořád si myslíte, že něco podobného není ve vašich silách? Ale je! Pomalu, opatrně a pozvolna našlapujte jeden ke druhému... Co říkáte?

Děkujeme Studiu YogaMe v Praze 1 za vytvoření příjemného prostředí k fotografování.

Reklama

Související témata:

Načítám