Hlavní obsah

Top vychytávky pro krásnější účes

Reklama

Pokud platí, že boty jsou vizitkou každého muže, pak vizitkou ženy jsou nepochybně vlasy. Barva, střih a účes, který zvolíte, dají každému hned na první pohled najevo, zda jste žena vamp, nebo víla.

Článek

Když Shelley-Anne Salisbury a Lindsey Walker přišly s nápadem na vlasový clip, který nahradí nevzhledné staré skřipce, málokdo věřil, že mohou uspět. Nakonec ale přesvědčil ženy ve více než 17 zemích.

Zahoďte staré skřipce a sponky!

Řeč je o Linziclipu, který během několika vteřin hravě zkrotí váš účes a pomůže vám docílit perfektního vzhledu. Díky zdobenému hřbetu je 100% zakrytý vnitřní mechanismus, který byl u klasických skřipců viditelný, což jim na atraktivnosti rozhodně nepřidávalo.

Linziclip seženete ve třech velikostech, z nichž každá je vhodná pro jiný typ vlasů. Linziclip sepne divoké kudrny, ale zároveň ozdobí hladké a rovné vlasy, ze kterých neklouže dolů. Díky různým vzorům ho perfektně sladíte se svým outfitem, ať už si jej vezmete do práce nebo večer na party. Linziclip – stačí sepnout a jít.

Revoluční clip na vlasy, který perfektně drží účes po celý den. Linziclip. Stačí sepnout a jít

Neobyčejný kartáč na vlasy vás dostane

Tangle Teezer už známe několik let a pořád nás neomrzel. Češou se s ním dospělé ženy, malé princezny, používají jej profesionální kadeřnice, dokonce obdržel mnohá ocenění. Jednoduchá a přitom geniální myšlenka přinesla ženám věc denní potřeby, na kterou nedají dopustit. Díky patentovanému rozvržení štětin, které se ohnou nad zacuchaným místem a vlasy netrhají, docílíte zdravých vlasů s oslnivým leskem. Tangle Teezer navíc fantasticky masíruje pokožku hlavy, což je nejen příjemné, ale také zdravé.

Hřebenem Tangle Teezer od kadeřníka celebrit Shauna P. se dnes češe celý svět

Vyzkoušejte elixír krásy a mládí

Jedním z nejvzácnějších olejů na světě je arganový olej získávaný z jader rostliny Argánie, která roste jen v Maroku. Již celá staletí jej marocké ženy používají pro udržení dokonalého vzhledu a zdravých vlasů a nehtů. Arganový olej můžete vyzkoušet na suchou i citlivou pokožku, oslabené vlasy a nehty, které dokonale hydratuje, je proto ideální na podzimní a zimní období.

Arganový olej neboli marocké zlato je tajemstvím krásy marockých žen již po celá staletí

Na vlasy, tělo, ale i do jídla

BIO panenský kokosový olej milují ženy po celém světě pro jeho blahodárné a všestranné použití. Můžete jej používat pro vnější péči o pokožku i vlasy, ale zároveň na něm můžete bez obav vařit, péct nebo si jej přidávat do salátů. Neobsahuje cholesterol, účinkuje proti celulitidě i při hubnutí. Je prostě nepřekonatelný a vaše vlasy po něm budou vypadat neodolatelně.

Bio panenský kokosový olej lisovaný za studena perfektně hydratuje pokožku i vlasy, a navíc na něm můžete i vařit

Konec zplihlým vlasům bez objemu

Konec zplihlým vlasům, které nedrží tvar! Objevte super řešení v podobě krepovacího styleru, který během několika minut mnohonásobně znásobí objem vašich vlasů a vytvoří bohatý look. Jednoduše nakrepujete pouze spodní vrstvy účesu, vrchní necháte hladkou. Navíc je styler tak malý, že jej pohodlně sbalíte třeba na cesty.

Cestovním krepovacím stylerem Babycrimp snadno zvětšíte objem svého účesu, a docílíte tak perfektního vzhledu

Reklama

Související témata:

Načítám