Hlavní obsah

Trendy kabáty a bundy, které vás zaručeně zahřejí

Foto: Alpine Pro

Dámská bunda BARROKA 4 od ALPINE PRO, 2299 KčFoto: Alpine Pro

Reklama

Romantický podzim je jako stvořený pro výlety do přírody a procházky po městě. Chladnější počasí však vyžaduje i kvalitní oblečení, ve kterém se budete cítit příjemně a elegantně. Inspirujte se novou podzimní kolekcí značky ALPINE PRO.

Článek

Ve vašem podzimním šatníku by neměla chybět nápaditá dámská bunda. Velmi oblíbené jsou prošívané bundy s hřejivou výplní z dutého vlákna, které poskytují maximální tepelný komfort. V prodejnách a e-shopu ALPINE PRO si můžete vybírat bundy různých střihů i barev.

Foto: Alpine Pro

Městská bunda ICYBA 4 od ALPINE PROFoto: Alpine Pro

Doporučit můžeme prošívanou dámskou bundu BARROKA 4 v jemném růžovém odstínu nebo elegantní městskou bundu ICYBA 4 s odepínatelnou umělou kožešinou na kapuci. Bundy jsou vyrobeny z lehkého materiálu s ekologickou impregnační úpravou, která odolá všem rozmarům počasí.

Foto: Alpine Pro

Na foto (zleva): Dámská bunda BARROKA 4 od ALPINE PRO, 2299 Kč, Dámské bundy ICYBA 4 od ALPINE PRO, 2999 KčFoto: Alpine Pro

Trendy záležitostí z podzimní kolekce ALPINE PRO je i nápaditá softshellová bunda PERKA 2, která kombinuje klasický softshellový materiál s hřejivou výplní z dutého vlákna. Bunda nejen příjemně zahřeje, ale softshellový materiál a impregnační zátěr bude dlouho odolávat deštivému počasí, které vás potká cestou do práce či při procházce v přírodě. A protože jen tak z módy nevyjde, určitě ji unosíte i na jaře!

Foto: Alpine Pro

Na foto: Dámské softshellové bundy PERKA 2 od ALPINE PRO, 2999 KčFoto: Alpine Pro

Základem každého ženského šatníku by měl být kabát z kvalitního materiálu a střihu, který lichotí ženské postavě. Kvalitní kabát můžete nosit i několik sezon, a to do té doby, než vás prostě a jednoduše přestane bavit. Vybrali jsme pro vás dámské kabáty ALPINE PRO, které vám budou maximálně slušet.

Foto: Alpine Pro

Hřejivé podzimní kabátyFoto: Alpine Pro

Elegantní softshellový kabát PRISCILLA 3 INS. je vhodný do deštivého větrného počasí díky membráně SOFT-SHELL WINDBARRIER a vodoodpudivému impregnačnímu zátěru. Hřejivou umělou kožešinu na kapuci si můžete dle nálady odepnout nebo ponechat.

Pokud dáváte přednost sportovní eleganci, jistě vás nadchne kabát EDITE 4 v oblíbeném modrém provedení. Až se budete procházet barevnou podzimní přírodou, zajisté oceníte silnou hřejivou výplň, odepínatelnou kapuci i regulovatelný pas, který dá vyniknout siluetě vaší postavy.

Foto: Alpine Pro

Na foto (zleva): Softshellový kabát PRISCILLA 3 INS. od ALPINE PRO, 3399 Kč, Kabát EDITE 4 od ALPINE PRO, 2699 KčFoto: Alpine Pro

Reklama

Načítám