Hlavní obsah

Trendy povlečení – dárek, který vykouzlí úsměv vašim dětem!

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Dominantou dětského pokoje je postel. Tu rozzáří povlečení na polštář a přikrývku. Dáme vám pár tipů, jak zařídit, aby se vaše děti těšily do postele.

Článek

Povlečení dotváří celkový vzhled pokoje, který je bezpochyby královstvím vašich nejmenších. Aby se dětem v pokoji líbilo a mohly v něm odpočívat, je třeba jej přizpůsobit jejich přání. Dětské povlečení je k dispozici v mnoha barvách a motivech. Vybrat to správné však bývá mnohdy oříšek. Zatímco malé slečny vám řeknou, co se jim líbí, s kluky je to složitější. Svou roli v tom samozřejmě hraje i věk.

Dětské povlečení, jež vykouzlí úsměv

Vidí se váš malý rošťák v povlečení Jak vycvičit draka ze stejnojmenné pohádky? A nebo je velkým fanouškem online her? Pak si jistě oblíbí povlečení Fortnite či povlečení Minecraft. A co vaše malá slečna? Pokud je fanynkou Anny a Elsy, zamiluje si dětské povlečení Ledové království. Vaše děti třeba mohou před usnutím prožívat dobrodružství zvířátek v povlečení Tlapková patrola. Inspirujte se přímo u svých dětí a pořiďte jim to, co by měly v pokojíčku nejraději.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Dětské povlečení Jak vycvičit drakaFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Povlečení do postýlky pro ty nejmenší

Ještě předtím, než se miminko narodí, tráví rodiče čas zařizováním dětského pokojíčku. V něm by neměla chybět postýlka, do které je třeba pořídit také povlečení.

To by mělo mít tu nejvyšší kvalitu a být ze zdravotně nezávadného materiálu, který nedráždí citlivou dětskou pokožku a je k ní mimořádně šetrný. Nejvhodnější materiál pro povlečení do postýlky je bavlna, která je ošetřena nezávadnými barvami a zaručuje stálobarevnost i po mnoha vypráních.

Abyste byli při výběru úspěšní, pečlivě vybírejte, kde nakoupíte. Vždy se vyplatí obrátit se na specializovaný obchod v oblasti ložního prádla. Doporučujeme e-shop RodinneBaleni.cz, kde kromě zmiňovaného zboží naleznete další produkty do domácnosti.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Povlečení do postýlky Tlapková patrolaFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Reklama

Načítám