Hlavní obsah

Trendy v doplňcích – čím okouzlíte okolí?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nechte se inspirovat módními trendyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Krásné oblečení bez doplňků sotva vynikne. Lámete si hlavu nad tím, čím byste svou garderobu oživila? Poradíme vám, co je zrovna in v oblasti hodinek a šperků, aby si na vás znalkyně trendů neukazovaly prstem.

Článek

Nejen na měření času

Hodinky už dávno nejsou jen nástrojem k ukazování času. U dam tohle platí dvojnásob. A jaké jsou teď in? Doba velí: V jednoduchosti je krása! Jednoduchý a čistý design, harmonické tvary, estetické a antialergické materiály, to je ta správná volba. Oblibě se posledních několik let těší hodinky zdobené kameny různých barev (sklo, zirkon, diamanty - podle stavu peněženky ), které ovšem jen decentně podtrhují celkový jednoduchý vzhled.

Náš tip: XEN  „Circles“ – Krásné dámské hodinky spojené z několika kruhů působí velmi ženským dojmem. Bílá barva číselníku je naprosto univerzální, takže se hodí k jakémukoli oblečení. Design se opírá o jednoduchý a čistý styl, který podporuje souhra linií a tvarů. Uvnitř této jemné krásy se nachází quartzový strojek Ronda 762. Pouzdro z ušlechtilé nerez oceli je vsazeno do elegantního náramku. Hodinky jsou navíc vodotěsné až do 50 metrů, takže se klidně v nich můžete ponořit na party do bazénu nebo vířivky. Tyto krásné hodinky teď můžete vyhrát v naší soutěži ZDE!

Foto: Design Trade

Hodinky Circles působí velmi ženskyFoto: Design Trade

Ve špercích se nijak neupejpejte!

Módní trendy velí styly všeho druhu. Přece jen ale „etno“ o pár kroků letos předešlo ostatní variace. A tak ani šperky neztrácejí na bohatosti. Hlavním kritériem je geometrický tvar, exotické motivy a inspirace etnickými vzory. Barevná škála je nepřeberná. Ke každému modelu můžete mít jiný doplněk.

A i když léto už je pomalu za námi, předpovědi počasí slibují teplý podzim, ke kterému neodmyslitelně patří i vzdušné šaty, takže ještě není pozdě nějaký ten skvost zakoupit. Pokud na podzim sázíte spíše na teplejší barvy a jednoduchý styl, šperk může dodat vašemu šatníku tu opravdovou tečku. Vsaďte třeba na kolekci Changing Leaves Esprit. Pokud fandíte decentnějším kouskům a patříte k romantičtějším duším, doporučujeme kolekci Alo Love. Libujete-li si v klasice, obohaťte svou šperkovnici stříbrnými kousky doplněnými krystaly Swarovski. Ty jistě využijete i při nastávající plesové sezoně.

Reklama

Související témata:

Načítám