Hlavní obsah

Co čeká vaše znamení v příštích dnech? Čtěte náš týdenní horoskop!

Foto: Profimedia

Jaký bude pro vaše znamení následující týden? Mnohé napoví náš horoskop!Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Astrologickou událostí tohoto týdne bude úplněk v Kozorohu, který nastane ve středu 20. července v 0.57 hodin. Co vás čeká, se dočtete níže, a znáte-li svůj ascendent, přečtěte si také horoskop tohoto znamení.

Článek

Na co byste se měli soustředit, co vás čeká, potkáte někoho důležitého? To vše se dozvíte z našeho týdenního horoskopu.

Beran (21. 3.–21. 4.)

  • První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé
  • Vládcem je Mars – polarita Jang

Pokud jste workoholici, nebudete to mít v první polovině týdne vůbec jednoduché. Vycítíte, že vaše honba za penězi narušuje rodinnou idylku. Bude vám vadit jedno zásadní: že se ostatní baví a vy se dřete od rána do večera. Občas doma kvůli tomu vyvoláte úplně zbytečnou hádku, takže vaši nejbližší ani nepochopí, o co vám vlastně jde.

Bude však stačit „maličkost“, věnovat se dětem a intimnímu protějšku alespoň pár hodin denně, a vše se otočí. Když ale neopustíte zajeté koleje, budete tak unavení, že víkend strávíte v polobdělém stavu, a dokonce hrozí, že pravidelně sáhnete po skleničce alkoholu.

Býk (22. 4.–21. 5.)

  • Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské
  • Vládcem je Venuše – Jitřenka – polarita Jin

Mějte po ruce už od počátku týdne důležité dokumenty. Patrně se objeví spor, který bez právníka a patřičných listin nevyřešíte. Může se týkat vašeho bydlení, stejně tak smlouvy, například s telefonním operátorem nebo leasingovou společností.

Ve druhé polovině týdne byste měli pravidelně zavolat seniorům z rodiny. Bude-li vedro, obstarejte jim nákupy, protože ve znamení Lva se začne tvořit shluk planet, takže by se měli vyhýbat sebemenší fyzické námaze, zejména když mají kardiovaskulární problémy.

Foto: Profimedia

Na Býky čeká spousta úředního zařizováníFoto: Profimedia

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

  • Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné
  • Vládcem je Merkur – polarita Jang

Máte-li dluhy, zaměřte se na ně v první polovině týdne. Raději obětujte dovolenou u moře, ale snažte se seškrtat všechny zbytečné výdaje, nežít si nad poměry. Za půl roku si uvědomíte, že to byl rozumný tah!

Ve dnech od čtvrtka do neděle zřejmě začnete nejen plánovat, ale také realizovat úpravy bydlení nebo stavět přístřešek na zahradě. Horoskop vám radí svolat všechny příbuzné, do ničeho se sami nepouštějte! Jejich asistence se vám bude hodit!

Rak (22. 6.–21. 7.)

  • Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní
  • Vládcem je Luna – polarita Jin

Nelámejte si s ničím hlavu, a hlavně se nesnažte nic uspěchat, natož se drát do popředí. Relaxační režim vám umožní nenápadně sledovat vše, co se kolem vás děje, a věřte-nevěřte, bude to velmi poučné! Zjistíte totiž, že vaše nečinnost druhým prospívá! Když dáte na radu horoskopu, v následných sedmi dnech se vám to podaří změnit.

Cítit se budete skvěle fyzicky i psychicky a přitom budete mít udělané i dokončené vše, co si naplánujete. K této naprosté pohodě bude přitom stačit tak málo, řídit se heslem: „Rozděl a panuj!“

Lev (22. 7.–22. 8.)

  • Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé
  • Vládcem je Slunce – polarita Jang

V první polovině týdne se o vás budou přetahovat dvě naprosto odlišné energie: soucit a touha mít nad druhými moc. Takže občas někomu hodně zostra vynadáte. Jste-li ve vedoucí pozici, jedincům, kteří se ocitnou pod palbou vaší kritiky, začnete svým způsobem nadržovat.

Jako správní Lvi se opět začnete chovat v pátek, kdy půl hodiny před polednem vstoupí do vašeho znamení Slunce. Nebudete šetřit úsměvy, legráckami ani velkorysostí. Organizačně budete naprosté jedničky a dokážete druhé tak motivovat, že budou lítat, jak písknete!

Foto: Profimedia

Hlavně Lvi ve vedoucích funkcích by se měli mít na pozoruFoto: Profimedia

Panna (23. 8.–22. 9.)

  • Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské
  • Vládcem je Merkur – polarita Jin

Hned zkraje týdne rozšíříte okruh svých známých, ale prospěje vám, když vše udržíte pouze ve společenské rovině, hlavně si nikoho nového nezvěte k sobě domů! Kolem středy totiž nakouknete do jejich povahy a z toho, co uvidíte, vám přeběhne mráz po zádech.

Víkend si předem naplánujte, snažte se volno strávit mezi lidmi, rozhodně nezůstávejte sami! Jinak se vaše myšlenky stočí do minulosti, a jakmile začnete v duchu vzpomínat, nebude s vámi kloudná řeč. Dokonce hrozí, že si pořád budete v hlavě přehrávat jednu nepříjemnost a bez prášků na spaní neusnete. Když v tomto trendu budete pokračovat i další týden, mohli byste si nevědomky vytvořit závislost na sedativech!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

  • Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné
  • Vládcem je Venuše – Večernice – polarita Jang

Když se bude jednat o peníze, s úsměvem se dohadujte a klidně blafujte, vyhrožujte soudem. Ve druhé polovině týdne si pravidelně připomeňte, že máte rodinu, protože zábava vás bude přitahovat jako hodně silný magnet. Vrátíte-li se domů v doprovodu přátel uprostřed noci jednou, projde vám to, ale když to zopakujete, na kobereček si vás nepozve intimní protějšek, ale vaši rodiče. O vašem řádění si totiž bude povídat celé příbuzenstvo!

Štír (24. 10.–22. 11.)

  • Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní
  • Vládcem je Pluto, spoluvládcem Mars – polarita Jin

V plné síle můžete v následných dnech uplatňovat svůj vrozený smysl šťourat se v cizích záležitostech. Problémy druhých totiž dokážete vyřešit chytře, a hlavně je na případné chyby upozorníte natolik citlivě, že se nikdo nezačne psychicky hroutit.

Vše v horoskopu naznačuje, že se prvotně budete snažit doplnit si mezery ve znalostech cizích jazyků. V pátek totiž odstartuje jedno z vašich nejlepších období roku, kdy dostanete příležitost postoupit v kariéře hodně nahoru, ale bez znalosti zejména angličtiny či němčiny by patrně nastal opak, tedy stagnace.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

  • Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé
  • Vládcem je Jupiter – polarita Jang

Hned zkraje týdne si vydechnete úlevou, protože se konečně zbavíte jednoho problému, který vás poslední čtyři týdny velmi často připravil o klidné spaní. Patrně se bude jednat o milostný trojúhelník. Konečně vám svitne, že skvělý sex není všechno, a navíc si uvědomíte, co všechno byste mohli pokračující nevěrou ztratit.

Přesto budete nejistí a vystrašení až do pátku, kdy vás doslova nadopuje pozitivní energií Slunce, které vstoupí do ohnivého Lva. Již během víkendu budete jako vyměnění, a máte-li mezi přáteli nebo příbuznými jedince, který pokukuje na cizí dvoreček, uštědříte mu morální kázání. Že jste na tom byli stejně, si samozřejmě necháte pro sebe, velmi šikovně tomuto člověku ale naženete strach, a tak vlastně vaší zásluhou nedojde k rozvratu jednoho manželství.

Foto: Profimedia

Zatočte s milostným trojúhelníkem!Foto: Profimedia

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

  • Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské
  • Vládcem je Saturn – polarita Jin

Šetřete si energii na druhou polovinu týdne! Snažte se nezůstávat v práci přesčas, protože rodina vás bude potřebovat mnohem víc. Brzdit by měli i podnikatelé, protože každý jejich pohyb či akci bude nenápadně monitorovat konkurence. O svých plánech veřejně nemluvte, prostě se snažte neprozradit nic, co by mohli lidé ze stejné branže použít, a vás by tím například připravili o nové klienty či zakázky.

V pátek se před vámi otevřou pomyslné dveře do světa financí z cizích zdrojů. Abyste ale nějaké peníze získali, budete muset pročíst spoustu informačních letáků. Bez toho nebudete mít vůbec jasno, koho hned další týden máte požádat o dotace, grant, třeba i stipendium nebo příspěvek na péči pro prarodiče.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

  • Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné
  • Vládcem je Uran, spoluvládcem Saturn – polarita Jang

Pořádek byste si měli udělat v každodenním fungování. Pravidelná ranní nevolnost vás patrně v první polovině týdne přinutí změnit jídelníček a místo vysedávání u počítače si ve volném čase dopřát pohyb. Možná dokonce přestavíte v bytě nábytek, abyste měli kam umístit přístroj na cvičení.

Jste-li nezadaní, prospěje vám vyrazit po obchodech a z gruntu obměnit šatník, měli byste se prostě víc věnovat svému vzhledu! Ve druhé polovině týdne se totiž s někým seznámíte, během pár hodin se zamilujete až po uši, ale vaše láska vyšumí doztracena, když vaše image bude fádní a neatraktivní.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

  • Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní
  • Vládcem je Neptun, spoluvládcem Jupiter – polarita Jin

Máte-li spory kolem bydlení nebo neustále řešíte auta, která jsou zaparkovaná před vchodem do vašeho domu, v průběhu týdne byste měli těmto lidem vyhlásit boj. Opozice Ceres s Junonou totiž naznačuje, že jeden soused bude zkoušet, co všechno vydržíte v domnění, že mu nakonec pro klid v ulici ustoupíte. Takovou radost mu nedělejte a zamiřte k advokátovi.

Ke konci týdne si zapisujte všechny nabídky práce, ale vyčkávejte, dejte si čas na rozmyšlenou. Příští týden se s nimi totiž doslova roztrhne pytel a unáhleným příslibem byste se patrně připravili o finančně velmi lukrativní, prestižní zaměstnání!

Reklama

Načítám