Hlavní obsah

Týdenní horoskop: Máte před sebou emočně náročný úplněk. Jak ho zvládnout?

Foto: FXQuadro, Shutterstock.com

Kdo se vyrovná s úplňkem statečně a kdo podlehne jeho šílenému vlivu? Čtěte!Foto: FXQuadro, Shutterstock.com

Reklama

Ve čtvrtek v 12:33 nastane emočně jeden z nejnáročnějších letošních úplňků.

Článek

Naproti ambicióznímu Slunci v Kozorohu se ocitne Měsíc ve znamení Raka a budou se přetahovat o vliv. Někdy je tento jev popisován jako závoj mlhy, který se náhle zvedne, a vy uvidíte nejen to pěkné, ale i všechno, co je urgentně potřeba změnit. Týká se to zejména atmosféry, která u vás doma panuje, tedy rodinných vztahů.

Věnujete-li budování kariéry nebo podnikání i volný čas a nejbližší jste odsunuli na vedlejší kolej, možná zjistíte, že mezi vámi vznikla pomyslná propast. To by pro vás mělo být jasným signálem k nápravě a další dny byste se měli víc věnovat rodině. Pocit odcizení se rozplyne.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete-li potřebovat podporu doma nebo v zaměstnání, ale zároveň budete ignorovat přání druhých nebo sklouznete k citovým výlevům, ničeho nedosáhnete. Tak nemluvte o tom, že se lidé musejí dohodnout, ale od teorie konečně přejděte k praxi a začněte jednat diplomaticky!

Býk (20. 4.–21. 5.)

Pro vlastní klid si nechte změřit krevní tlak. Také udělejte něco pro své srdce, hlavně se nerozčilujte! Zdroji stresu pro vás můžou být cestování, výlety na lyžích v neznámé krajině, ale i pouliční klepy. Tak se místo vybavování se sousedy raději začtěte do časopisu a autem vyjíždějte jenom v krajním případě.

Foto: Air Images, Shutterstock.com

Býk by si měl hlídat tlak a neměl by se zbytečně rozčilovatFoto: Air Images, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Připravte se na naprosto nevypočitatelné chování někoho z přátel. Jeho riskování a pocit neomylnosti by vás totiž mohly připravit o peníze! Skvělou zprávu má ale horoskop pro nezadané. Mnohé naznačuje obnovení vztahu, a to zásluhou staršího muže, možná příbuzného.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Zásadní rozhodnutí budete muset udělat za někoho z rodiny, což může být váš potomek, vnouče nebo o hodně mladší příbuzný. Neobejde se to bez hádek a osočování, ale tím se nenechte zviklat. Ke konci týdne už bude jasné, že jste byli předvídaví a měli pravdu, takže se nakonec dočkáte i poděkování.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Velmi opatrní buďte ve všem, co souvisí s cizinou. Spadá do toho nejen koupě zájezdu, ale i export či import a práce v zahraničí. Nespěchejte, a než cokoli zaplatíte, nejdřív si o druhé straně zjistěte ověřené informace. Jinak nelze vyloučit, že jakmile z vašeho účtu peníze odejdou, po firmě se slehne zem.

Foto: Dima Sidelnikov, Shutterstock.com

Lev ať si dává pozor před podvodnými cestovními kancelářemiFoto: Dima Sidelnikov, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Budete-li vyplňovat žádost nebo úřední doklad, pečlivě si jej po sobě zkontrolujte, případně vše přepočítejte. Patrně najdete chybu, kterou by někdo mohl pokládat za záměrné švindlování, vlastně pokus o podvod. Z nepozornosti a nevědomky byste se tak mohli připravit o pověst čestného člověka!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Obloukem se snažte vyhnout jedincům, kteří budou nervní již na první pohled. Vzápětí se totiž začnou vztekat a neuklidní je nic do chvíle, než ze sebe vychrlí všechnu nahromaděnou síru a lávu. Zato víkend strávíte s vtipnými osůbkami, a pokud jste prožili nudný Silvestr, v noci ze soboty na neděli si to vynahradíte.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nečekané změny v zaměstnání vás budou drtit natolik, že možná zvolíte „útěk do nemoci“. Bude to správná taktika, protože zdravotně se stejně nebudete cítit v pohodě, a navíc si ušetříte spoustu nervů. Když se totiž dozvíte, co se během vaší nepřítomnosti v práci dělo, ve vteřině vám stoupne teplota.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jakmile se začnete nudit, ponoříte se do mírné deprese. Čekají vás navíc naprosto nečekané výdaje, což se týká soukromé i podnikatelské sféry. Znejistí vás to, začnete se sami sebe ptát, zda další měsíce finančně zvládnete. To si pište, že ano! Tak se nestresujte, již příští týden se dostanete do plusu.

Foto: sanneberg, Shutterstock.com

Střelec může začít panikařit z nadměrných výdajů. Nebojte se, situace se brzy zklidní!Foto: sanneberg, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Občas budete muset šéfovat sobě i kolegům, protože komunikace s nadřízenými začne váznout. Ani oni totiž netuší, čím je za chvilku zaskočí nejvyšší vedení firmy. Všem předvedete, že jste psychicky silní. Oproti ostatním nezačnete hystericky vyšilovat ani se hroutit.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Musíte-li každý den jezdit autem, hned v pondělí nechte zkontrolovat jeho technický stav, zejména elektroinstalaci! Skrytá závada by vám totiž mohla zkomplikovat život z minuty na minutu. Pokud jste v minulém roce podávali odvolání proti rozsudku, tento týden soud rozhodne ve váš prospěch.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Jediným problémem pro vás budou peníze, a to přesto, že máte nějaké uložené na horší časy. Nebude vám to stačit na úhradu všech nutných plateb a jako naschvál se zaměstnavatel patrně opozdí s výplatou. Pamatujte si, že když hlasitěji nezadupete, financí se dočkáte až příští týden.

Úplněk tento týden bude první po zimním slunovratu. O něm se od pohanských dob traduje, že magii propůjčuje dvojnásobnou sílu. Jelikož je Rak vodní znamení a o tomto živlu je známo, že čistí a odplavuje, ve čtvrtek vyzkoušejte nějaký rituál. A napište nám, jak fungoval.

Reklama

Načítám