Hlavní obsah

Tyhle módní kombinace sluší každé postavě!

Foto: Profimedia

Máme pro vás outfity, které sedí každé postavě. No, není to sen?Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblékat se výhradně a pouze podle pravidel platných pro váš typ postavy má dozajista své výhody, přesto to občas nemusí být snadné. Těchto pár outfitů má jedno velké plus – sluší totiž každé postavě.

Článek

Během ranního oblékání se často ocitáte ve slepé uličce. Váháte, přemýšlíte, zda si to či ono můžete dovolit, vedete úvahy nad výškou podpatků nebo vhodném vršku k danému spodku... A právě pro tyto dny, kdy není příliš času nazbyt a nechcete řešit problematiku postav, existuje malá hrstka outfitů, které lichotí každé „hrušce", „jablku" a dalším. Opravdu!

Midi sukně + dlouhá vesta + top

Co dělá tuto kombinaci tolik přitažlivou? Je to přesně ten typ outfitu, který velmi jednoduše vytvoří iluzi přesýpacích hodin a zároveň zakryje možné nedostatky. Lehce splývající sukně v midi délce a ležérně zakasaný top vykouzlí krásný vosí pas, vesta v prodloužené délce dodá celému looku tu správnou a netradiční tečku.

Náš tip: Obujte lodičky nebo sandálky v tělovém odstínu.

Foto: Archiv firem

V létě se klidně pusťte do hravých barevných kombinacíFoto: Archiv firem

Zvony + blůza + boty na klínku

Chcete rychle získat pár centimetrů navíc? Vsaďte na zvonové kalhoty a boty na klínku. Tento typ kalhot krásně opticky zeštíhlí boky a stehna a navíc v kombinaci s klínky trochu povyrostete. A aby byl celý outfit správně hippie, nezapomínejte na vzdušnou blůzu s potiskem.

Náš tip: Pro větší pohodlí můžete také zkusit boty na platformě.

Foto: Archiv firem

Dopřejte si v létě pořádnou dávku hippie styluFoto: Archiv firem

Šaty áčkového střihu + pásek + baleríny

Téměř všechno vypadá lépe s páskem v pase. Zejména pak šaty, které nejsou přesně definované a zbytečně by se v nich ztratily křivky postavy. Pokud mají navíc výstřih do V, máte vyhráno. Ocení ho totiž ženy s jakoukoli velikostí poprsí a navíc krásně zvýrazní horní část klíčních kostí.

A jaký pásek bude ten pravý? Nejlépe v tělové nebo hnědé barvě.

Náš tip: Dejte odpočinout svým chodidlům a šaty noste v kombinaci s balerínkami. Ty by vám v botníku rozhodně chybět neměly.

Foto: Archiv firem

Romantické šaty a žádné podpatky? Proč ne!Foto: Archiv firem

Černé kalhoty + blazer + top

Outfit, který ocení každá žena, která musí dodržovat pracovní dress-code, milovnice francouzského šarmu a ty, co rády vsadí na klasiku.

Za prvé, černé kalhoty s pukem v 7/8 délce jsou opravdu in, za druhé, vykukující kotníky jsou vždy lichotivé, a nakonec to nejdůležitější – černá přece zeštíhluje! Noste s pohodlným blazerem rovného střihu a jednoduchým topem uvnitř.

Náš tip: Na schůzky choďte v uzavřených lodičkách, v kanceláři si „odpočiňte“ v pohodlných a stylových mokasínách

Foto: Archiv firem

Základní barvy, jemné detaily, které zaujmou. Skvělá volba, která zaujmeFoto: Archiv firem

A jaký outfit je pro vás sázkou na jistotu?

Reklama

Související témata:

Načítám