Hlavní obsah

Tyhle sexy hry ho dostanou!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Erotické hry zpestřují sexFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Kreativita a hravost, to jsou erotické hry. K tomu, aby se do ložnice nevkradla nuda a stereotyp, by měl každý pár aspoň dvě znát. Chcete se také nějakou naučit? Máme jich pro vás hned dvanáct!

Článek

Erotické hry okořeňují a zpestřují intimní život a dávají mu jiný, elektrizující rozměr. Tak třeba... zdravotní sestřička v uniformě svádí pacienta nebo svého nadřízeného. Určitě si nějakou obdobnou scénku představíte. Že by ale erotické hry byly jen o kostýmech? V žádném případě! Neomezujte se pouze na převzaté nápady z béčkových pornofilmů, vložte do her fantazii! Stačí, když se vrátíte do dob dětských a mladistvé lumpárny převedete do dospělejší verze.

Představíme vám některé základní laškovné hry, pro které platí, že v nich nejsou vítězové ani poražení. Pokud by vás omrzelo hrát si jen ve dvou, inspirujte se následujícími tipy pro společenské povyražení s menším i větším nádechem erotična.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Hrajte si ve dvou...Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Erotické hrátky pro dva

Hra na schovávanou

Na své tělo si jeden z partnerů připevní izolepou nějaký drobný předmět, což může být zápalka, mince, zavírací špendlík, tak, aby protějšek nevěděl, kde se předmět nachází. Ten se se zavázanýma očima pokusí předmět najít rukama nebo ústy. Posléze se role obrátí.

Kdo vydrží, vítězí!

Lehněte si s partnerem nazí vedle sebe, ale nesmíte se nikterak dotýkat. Úkolem je nenechat se vyprovokovat k akci, čili vydržet nehybně ležet, i přesto, se si navzájem budete šeptat, co tomu druhému provedete za praktiky, jestliže se vzdá. Výborná hra pro navození vzrušení.

Hra na odkládání

Pro větší požitek z této hry si pořiďte nové sexy prádélko. Posaďte partnera na židli zády k vám a nechte ho, aby vás bez vaší pomoci začal svlékat. Otáčet se pochopitelně nesmí. Trápení mu ulehčete pouze nastavováním se, abyste hru nehráli celou věčnost. Díky nezavázaným očím si každý ukořistěný kousek oblečení bude moci prohlédnout, což ho nažhaví, proto se vybavte třeba červenými krajkovými tangy, jež obyčejně nenosíte. Po svléknutí si můžete role obrátit.

Hledej to místečko

Než začnete hrát tuto líbací hru, předem si určete místa, která na svých tělech budete hledat - například na vnitřní straně stehen. Zavažte si oba oči, stoupněte si před sebe a střídavě si věnujte polibek na tělo tam, kde si myslíte, že může hledaná oblast být. Čím pomalejší ráz bude hra mít, tím lépe.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Malování na kůži je žhavé!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Malování na tělo

Bodypainting je záležitostí přinejmenším vzrušující. Nakupte v drogerii potravinářské barvičky, třpytky, odličovadlo a štětec. Zábava tak může začít. Nechte si od partnera namalovat na nahé prsy a zadeček to, co ho právě napadne. Tahy štětcem, sprejem a nakonec i jazykem vás uvedou do varu. Pro zintenzivnění prožitku si zavažte oči nebo použijte fosforeskující barvy, které vám po zhasnutí světla zvýrazní roztoužené partie... Inspirovat se a nakoupit můžete také na internetových stránkách věnovaných bodypaintingu.

Fanty

Zahrajte si piškvorky, člověče, nezlob se, pexeso, karty, hru v kostky... Ten, který z páru prohraje, musí dát libovolný fant nebo splnit úkol, který se týká sexu, jak jinak. Ve hře může být nepřeberné množství praktik od erotické masáže až po anální sex.

Pobavení a vzrušení pro společnost

7 minut v nebi

Známá a dokola omílaná hra pocházející od americké mládeže. Dva vylosovaní se na 7 minut zavřou do temné místnosti bez světla. Tam spolu mohou dělat to, co uznají za vhodné, než jim ostatní odpočítají čas. Jestli se vám líbí známý vaší kamarádky, máte příležitost být s ním o samotě.

Flaška

Kdo by ji neznal? Už na základní škole s ní má polovina dětí zkušenosti získané z výletů. Hra spočívá v roztočení prázdné láhve (nejlépe skleněné) na papíru, na němž jsou napsány sexuální praktiky. Plní se ten úkol, na kterém se hrdlo flašky zastaví. Šťastný, na němž budete úkol předvádět, vzejde z losování, hlasování, svobodném úsudku nebo díky láhvi, která na něj ukáže dnem - záleží na dohodě. Obdob této hry je více, méně odvážní hráči mohou vyprávět erotické zážitky nebo předvést lehkou stripshow. Při nechuti provést to, co vám láhev zadala, dáte fant.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Tak co si dnes zahrajeme?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Kostka ukáže

Na papír se napíše 6 různých sexuálních praktik. Hod kostkou ukáže, která zrovna přijde na řadu. Jednoduchá, ale velmi účinná hra pro stydlínky, kteří se bojí požádat o dosud nepoznanou oblast sexuálního života. Počet hráčů není omezen, dá se hrát i v páru.

Kamenná tvář

Tuto hru mají v oblibě zejména vysokoškolští studenti. Parta bez spodního prádla se sesedne k jednomu stolu, pod nímž je ubrusem krytý „škádlitel". Ten má za úkol bez šimrání a dalších nepřípustných aktivit se orálně věnovat jednomu z hráčů. Hráč na sobě nesmí dát nic znát, musí si zachovat tzv. kamennou tvář. Předem určený rozhodčí sleduje, zda opravdu není poznat, komu se osoba pod stolem zrovna věnuje, jinak ji vyloučí. Vítězem se stává poslední sedící hráč.

Twister

Hra pocházející z USA se hraje pěknou řádku let. Hráči jsou všech věkových kategorií, avšak při její erotické verzi se pochopitelně všichni zúčastnit nemohou. Princip spočívá ve splétání končetin a rozptylování protihráče líbáním, lízáním, šimráním, tak, aby neudržel rovnováhu a pustil se bodu vyznačeného na hrací desce, kterou je nutné zakoupit. Kam kterou končetinu položit, ukáže roztáčecí kotouč. Desku seženete v hračkářství nebo v e-shopu na stránkách www.svet-her.cz.

Opilé karty

U čtyř karet se stanoví libovolný úkol. Rozdají se, každý je vyloží na stůl. Má-li nějakou tu předem označenou, musí daný úkol splnit, jinak mu hrozí vypití panáka alkoholu. Ve druhém kole se k další kartě přiřadí další úkol, aby hra byla zajímavější. Kolo od kola se tak šance na „nicnedělání" čím dál více zmenšují, ovšem stoupá riziko kocoviny.

Reklama

Související témata:

Načítám