Hlavní obsah

Pozvánka do města hříchu

Foto: Sony BMG Music

Skupina UDGFoto: Sony BMG Music

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina UDG představuje nový videoklip na píseň Cowboy Hip Hop. V písničce se objevuje i zpěv Honzy Homoly z kapely Wohnout a originální rap MC Nu C z taneční formace Skyline. Video je temnou parafrází na kultovní film Sin City: Město hříchu.

Článek

„Atmosféra písničky, v níž se střídá agresivní rif kytary s poklidnou zasněnou pasáží, ve mně vyvolala představu drsného světa, kde je láska tak trochu skrytá, ale touha po ní z něj čiší," řekl tvůrce klipu Noro Držiak ze studia Tobogang.

Právě on pracoval i na předchozím, velmi úspěšném animovano-hraném klipu k singlu Kurtizána (2. místo v kategorii Videoklip v anketě Žebřík časopisu Report, Červené eso za maximální počet vysílání v hitparádě Eso TV Nova). Klip můžete vídat ve vysílání Óčka a během listopadu bude nasazen do hitparády Eso TV Nova. K vidění bude i na blížícím se pražském koncertě 10. prosince v Retro Music Hall. Po fesťáky nabitém létě UDG právě jedou úspěšné turné (v Hořovicích na Plzeňsku se fanoušci ani nevešli do klubu). Na podzimních koncertech vystupuje kapela se speciální dekorací pódia se svítícím logem a bubny. Na pražském koncertě nebude chybět ani videoprojekce. V plném proudu jsou i přípravy materiálu na třetí album, které vyjde na jaře 2009.

Foto: Sony BMG

Plakát k turné UDGFoto: Sony BMG

UDG - Podzimní tour 2008

07. 11. - Příbram, Junior Klub 14. 11. - Kožlany u Plzně, Fantasy Land 15. 11. - Herálec, Kulturní dům (+ Fastfood Orchestra) 16. 11. - Rostoklaty, festival 19. 11. - Brno, DD Musilova 20. 11. - Olomouc, S-klub 21. 11. - Krnov, Kofola Arena 22. 11. - Moravské Budějovice, Pogobar 28. 11. - Jistebnice u Tábora, Kulturní dům (+ My Own Story) 29. 11. - Police nad Metují, Music Hall Zděřina (+ Imodium) 06. 12. - Kolínec (u Sušice), Kulturní dům 10. 12. - Praha, Retro Music Hall, spousta hostů 16. 12. - Ústí nad Labem, Národní dům (+ Wohnout)

Reklama

Související témata:

Načítám