Hlavní obsah

Ultrazvukové odpuzovače škůdců Deramax

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zbavit se myší, kun, toulavých psů a koček, ptáků, netopýrů či jiných škůdců klasickými metodami je často velmi obtížné. Efektivní způsob je v tomto případě využití ultrazvukových odpuzovačů škůdců.

Článek

Kvalitně navržený a vyrobený odpuzovač dokáže zbavit chráněné prostory nejrůznějších druhů škůdců, a to zcela bez nebezpečí pro vás, vaše děti nebo vaše zvířecí mazlíčky, bez hazardování s používáním jedů a bez uklízení mrtvých škůdců.

Jak ultrazvukový odpuzovač pracuje

Ultrazvukové odpuzovače Deramax vysílají intenzivní ultrazvukové vlny, nepříjemné pro škůdce, kteří jsou schopni vnímat tyto signály. Člověk toto vlnění vůbec neregistruje, a proto působí rušivě pouze na dané škůdce. Vzhledem k odlišným schopnostem různých živočichů vnímat ultrazvukové signály různých kmitočtů lze vyrobit různé typy odpuzovačů se selektivní účinností na konkrétní druhy škůdců.

Například Odpuzovač kun a myší Deramax-Profi nemá žádný vliv na kočky a psy, ale naopak odpuzovač toulavých koček a psů Deramax-Kitty je pro tyto škůdce postrachem.

Před kterými škůdci odpuzovač ochrání

V nabídce českého výrobce Deramax.cz s. r. o., který nabízí nejen kvalitní produkty, ale i poradenství a servis, najdete širokou škálu produktů určených proti nejrůznějším druhům škůdců. Jedná se o odpuzovače kun, lasiček, myší, potkanů, krys, toulavých psů a koček, divoké zvěře, odpuzovač ptáků Deramax-Bird či odpuzovač netopýrů.

Současně tento výrobce produkuje i různé varianty odpuzovačů, například speciální typ Deramax-Auto určený pro ochranu auta, karavanu, zemědělské techniky a podobně.

Kuna skalní: malé, nenápadné zvířátko, které dokáže ve střešním plášti domu způsobit škody i za statisíce korun

Deramax-Profi – odpuzovač kun a hlodavců

Jako příklad kvalitního odpuzovače uvedeme přístroj Deramax-Profi, který slouží k řešení problémů s kunami a hlodavci, jako jsou myši, potkani, krysy, rejsci a podobně. Tento přístroj je schopný v ideálních podmínkách ochránit vnitřní prostory o velikosti až 500 m2 a s venkovní působností na vzdálenost až 21 metrů! Přístroj není škodlivý ani rušivý pro člověka ani pro domácí zvířata, náklady na provoz jsou v ceně asi 10 Kč za měsíc (spotřeba energie) a životnost přístroje je až 20 let.

Ultrazvukový odpuzovač Deramax-Profi s působností na kuny a hlodavce

Závěrem k odpuzovačům škůdců

Ultrazvuková technologie u odpuzovačů škůdců je dnes již běžným prostředkem v rámci deratizace a při ochraně před mnoha druhy škůdců. Také profesionální deratizační firmy dnes běžně nabízejí ultrazvukové odpuzovače škůdců.

Je potřeba ale pečlivě zvážit, jaký ultrazvukový odpuzovač a jakého výrobce zvolit. Na trhu je dnes velké množství různých typů, které se zcela zásadně liší výkonem, účinností i kvalitou zpracování. Každopádně se na odpuzovačích nevyplácí šetřit a je nutné opravdu počítat s tím, že „za málo peněz zahrajete škůdcům opravdu velmi málo muziky“.

Reklama

Načítám