Hlavní obsah

Upoutejte v létě svým dekoltem!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste nešťastná z velikosti a tvaru svých ňader? Tak jim pomozte! Vybrali jsme pro vás pět vyzkoušených způsobů!

Článek

Pokud jste se svými přednostmi spokojená, nic vám nebrání v tom, se jimi pyšnit. Máte-li k nim ale výhrady, vaše sebevědomí to značně poznamená. Patříte i vy mezi ženy, kterým příroda nedopřála na velikosti ani tvaru ňader? Pak jsme pro vás připravili pár tipů, jež se vám v létě budou velmi hodit!

Výrazný náhrdelník – pohledolapač

Masivní šperky jsou stále v módě a vyplatí se je mít v šatníku, protože skvěle poutají pohledy na dekolt. Můžete si dále pořídit třeba korále, které několikrát obtočíte kolem krku nebo vrstvené šperky.

Příroda vzala, příroda dala

Na českém trhu jsou k dostání různé přípravky na zvětšení prsou pro ženy, které nechtějí podstoupit plastickou operaci. Ten nejúčinnější a právem i nejoblíbenější je NadraIN. Tento přírodní doplněk stravy je tvořen kombinací dvou přírodních komplexů, jež mají příznivý vliv na pevnost, plnost, tvar i objem prsou. „Doporučuji všem ženám, které nejsou spokojené se vzhledem svého poprsí a uvažují o plastické operaci, ať dají šanci přípravku NadraIN, aby je přesvědčil o svém pozitivním účinku,“ podotýká PharmDr. Edita Molnárová, jejíž celé vyjádření k tomuto přípravku naleznete zde. Rovněž uživatelky, které se se svými zkušenostmi dělí na www.nadraIN.cz potvrzují, že už po prvním měsíci užívání lze sledovat viditelně zvětšený objem a pevný tvar ňader. Nejedná se tedy o optický klam, ale jen a jen o působení tělu přirozených látek na tkáň prsou.

Prádlem to všechno začíná

Vhodně vybrané prádlo je alfou i omegou krásného výstřihu. Při nákupu prádla dejte dobrý pozor na volbu správné velikosti! Menší košíčky mohou způsobit, že vaše ňadra z nich budou přetékat nebo se vám jejich kostice budou zapichovat do žeber. Příliš volné zapínání se zase bude stěhovat nahoru. Podrobné video, jak zvýraznit své přednosti pomocí kvalitního prádla,najdete níže:

Řasení přidá na objemu

Právě řasení typu „voda“ dodává malým ňadrům opticky na objemu. Je to skvělá volba pro všechny ženy, které se nechtějí vzdát velkého výstřihu, ale zároveň mají menší ňadra. Skvělým pomocníkem je také antický střih.

Nechcete se spoléhat na šperky ani šatník? V tom případě vám můžeme jen doporučit již zmiňovaný NadraIN. Jeho užívání je snadné, spolehlivé a pro organizmus nezatěžující. Zjistěte více o tomto prověřeném produktu na stránkách www.nadraIN.cz!

Související témata:

Načítám