Hlavní obsah

Umřela při orálním sexu!

Foto: Shutterstock.com

I sex může být nebezpečnýFoto: Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Au, to bolí, ozve se někdy mezi sténáním a stehny. Úrazy při milování nejsou výjimkou a někdy, v tom horším případě, hrozí i smrt. Takže co nemilého může milence potkat?

Článek

Milování není jen o slasti, vzdychání, orgasmech a příjemném pocitu uvolnění… Někdy dojde k situacím, nad kterými se s chutí baví nemocniční personál ještě za deset let. A nebo hůř - některé historky zase tolik humorem nezavánějí. Tak třeba mezi největší riziko úmrtí při milování patří srdeční zástava. Co si budeme povídat, že? Stařík chce na stará kolena chytit druhou mízu a rozparádí se tak, až zapomene na to, že na dortu mu svítí tolik svíček, že by rozsvítily Václavák. Po hysterickém telefonátu osmnáctileté „přítelkyně“ na příslušnou telefonní linku mají opět záchranáři co řešit. A to docela často. Vždyť během koitu se na věčný odpočinek dostávají především pánové po šedesátém věku života. S čímž souvisí další statistika, která uvádí, že 80 % postelových úmrtí způsobí buď milenka, nebo prostitutka. (Prostě provázanost vyloženě „náhodná“.) To ale není to jediné, co může rozparáděným a nepozorným milencům zamotat hlavu.

Embolie kvůli foukání?

Nedávno se na těchto stránkáchstrhla debata o tom, zda foukání (či kýchnutí způsobené třeba podrážděním partnerovým ochlupením) do pohlavních orgánů může způsobit embolii či nikoliv. Věc se má následovně: Zvýšené riziko se týká především těhotných žen nebo žen po porodu, neboť mají otevřenější děložní krčky. Speciálně u kýchnutí, kdy může dojít k odchlípnutí části děložní dutiny, se může vzduchová bublina dostat do krevního oběhu. Její cesta pak povede do plic a dále do srdce nebo mozku. Tam ucpe žílu. A vzduchová embolie je na světě. (Ke stejné situaci dojde např. po vpichu prázdné injekční stříkačky.) Každopádně nikdo neříká, že se embolie při orálním sexu stává denně, my jen na tuto možnost upozorňujeme.

Foto: Shutterstock.com

Starší muži často umírají v náruči prostitutky či milenkyFoto: Shutterstock.com

Úmrtí při orálním sexu

Jistí angličtí lékaři se zabývali záznamy několika milionů těhotných žen a zjistili 18 případů úmrtí na plynovou embolii, zpravidla (záhadně) zapříčiněnou porodem či potratem, avšak našli i tři případy embolie během pohlavního styku. Lékaři upozorňují, že nebezpečí hrozí hlavně v poloze, když žena klečící na čtyřech nadzvedne pánev a ještě přitiskne kolena ke svému hrudníku, jak popisoval v knize Sex - nevyslovitelné otázky o sexu její autor Antonio Fischetti. Tato pozice totiž zvyšuje tlak v děloze, čímž vhání do žil vzduch. Když situaci trochu obrátíme, tak narazíme i na jeden případ, kdy žena zemřela při poskytovaném orálu. V roce 1997 se jistá dáma v Austrálii ponořila pod mořskou vodu ke slabinám svého milého a začala ho ústy uspokojovat. Ten, maximálně vzrušený, jí přidržel hlavu na delší čas, než by kapacita jejích plic mohla zvládnout. Dostal za to čtyři a půl roku.

Voják padlý v boji

Abychom tu nepsali jen o kuriózních případech, musíme zmínit častý úraz mnohých ložnic - naražení penisu na stydkou kost, čemuž se rádo říká zlomenina penisu. Jak to tedy je? Prudký pohyb může znamenat prasknutí houbovitých  tělísek. Pyj pak připomíná něco jako padlého anděla. Jak vypadá zoufalství, se snadno přesvědčíte z výrazu majitele fialovějící chlouby. Tak hrozně se naposledy tvářil, když mu nějaký barbar odřel milované auto…

Nicméně ať to je jakkoli, stejně bude milování patřit k našim oblíbeným zábavám bez ohledu na možná rizika, ne?

Reklama

Související témata:

Načítám