Hlavní obsah

Úžasná genitální masáž ženského klína 2

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nestyďte se říct, co se vám líbíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

2. díl - Hodiny nejsou jen na určení času. Díky nim se lépe pamatují rozkošné body, když se ženská stehna pootevřou a odhalí svatý grál. Jeho masírování přináší jiné, avšak příjemné pocity jak pro majitelku, tak i jejího osobního maséra. Naučte ho zacházet s vaším děložním hrdlem a závojíčky!

Článek

Blízké setkání třetího druhu

Po důkladném oběhnutí hodin přichází další kolo - času hodně, není kam spěchat. Pozornost si teď zaslouží oblast okolo močové trubice, neboť tkáň, která ji obklopuje, je pro některé ženy velmi citlivá. Aby ne, když obsahuje nervová zakončení. Nic nedáte za vyzkoušení... Jistě znáte to gesto, kterým prstem, dlaní vzhůru, k sobě někoho přivoláváte? „Pojď ke mně blíž, miláčku, jen pojď." Mno, a prst zasunutý ve vagině stejným pohybem stimuluje močovou trubici, která k močovému měchýři vede podél horní klenby pochvy.

Stydké prsty v akci

Muži se často domnívají, že vrcholem slasti a jediný postup, který se ženám líbí, je stimulace poštěváčku. Nic proti, ale jeho okolí taky stojí za řeč. Nikde není psáno, že zrovna tam nemůže být masáž příjemná. Prohmátnutím malých stydkých pysků a vnitřní oblast velkých tomu vašemu dostatečně připomene hodiny anatomie na základní škole - účel světí prostředky. S labia maiora (velké stydké pysky) a labia minora (malé stydké pysky) se dá slušně pohrát. Připomínáme průběžnou lubrikaci a hlavně jemné zacházení. Uchopení spodní části velkého pysku mezi palec a ukazováček a postupné stimulační stoupání vzhůru po obvodu se může dočkat dobrých výsledků.

Tajemný objev

Paul Joannides v knize Sex je umět, chtít a vědět doporučuje mužům představit si pochvu jako delší trubici. Její vchod si zaslouží stlačování bodů zcela stejným „hodinovým způsobem". Hezky se soustředit na všech 12 úseků. Poté je dobré imaginární ciferník vsunout hlouběji a opětovně opisovat kruh (první třetina hloubky pochvy je nejcitlivější). Paul obzvlášť upozorňuje na oblast horní klenby, kdy je stimulace místečka mezi devítkou a trojkou pro mnoho žen neuvěřitelně příjemná.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Máte-li hravého partnera, vrhněte se na masážFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Okružní jízda kolem hrdla

Zapomenout by se nemělo ani na cervix (děložní hrdlo), které se taktéž nachází na horní klenbě - v zadní části pochvy. Toto místečko, jakýsi malý shluk bodů, se dá prstem obkroužit. A zase jsme u individuálních potřeb a bádání. Neodsuzujte, dokud nevyzkoušíte, každý hmat může znamenat rozšíření obzoru. (Pro badatele anatomických zákonů: I když se cervix schovává poměrně hluboko, oddálením poševních stěn je k vidění. Stačí si sehnat zdravotnickou pomůcku zvanou speculum, kterou dobře znají ženští doktoři.)

Co se ale týče masáže, k užitku vám bude i poznámka, že jistá místa v pochvě je lepší dráždit tlakem než dotykem. Někteří muži to vědí, a proto pokládají volnou ruku partnerkám na břicho a nechávají ji skrz roztouženou milenku potkat se s tou druhou, která aktuálně prochází marinováním v poševních šťávách. Takže jednoduše vyvinout tlak na spodní část břicha a zároveň rejdit uvnitř pokladu.

Ostatní zadní části

K anální krajině jen krátké shrnutí. Využití hodin lze uplatňovat i zde, pokud to aktérům nedělá žádné problémy. Veliký důraz však klaďte na hygienu a necestujte špatným směrem od zadečku zpět ke svatyni bez předchozího vydrhnutí šikovných rukou, nejlépe antibakteriálním mýdlem.

Když už vám masáž nepřinese nic nového nebo závratného, minimálně vás oba (obě) obohatí. Příznivějšího efektu se pochopitelně dosáhne častějším tréninkem - jak krásně zní slovní spojení „sexuální tréninkový plán"! Teď už jen mít vedle sebe partnera-hračičku. Kdo si hraje, nedělá co?

Reklama

Související témata:

Načítám