Hlavní obsah

Užijte si sex „na rychlovku“!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Jde to i bez předehryFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Milujete sex? Ale někdy nemáte na milování dostatek času? Ráda byste se erotickým hrátkám věnovala častěji, ale on se vymlouvá, že nemá volnou chvilku? Pak je tady pro vás jednoduché řešení - naučte se sex „na rychlovku"! Pomilujte se během několika minut! Kdykoli a kdekoli!

Článek

Samozřejmě že dlouhé romantické předehry mají své kouzlo, ale přiznejme si, že ne vždy to zkrátka jde. Ať už je to časovým vytížením partnerů, nebo stereotypem, do kterého se vztah během let dostal. Nic z toho ale není důvod, proč byste se měla s přítelem či manželem milovat jen občas. Ba naopak! Měla byste se zamyslet nad zpestřením vašeho sexuálního života.

Kde a kdy „sexovat na rychlovku"?

Pokud sex nebude trvat desítky minut, ale „budete hotoví" za pět či deset minut, není důvod k zoufání. Naučíte-li se milovat takto „na rychlovku", můžete si sexu užívat častěji. Klidně třeba po obědě, před odchodem do kina, ráno před cestou do práce. A koneckonců pomilovat se můžete i na toaletě v restauraci. „Postelové scény se dříve nebo později stanou stereotypem v každém vztahu. A právě to je důvod, proč páry po několika letech společného vztahu zkoušejí třeba sex ve sprše, na kuchyňské lince či třeba na kancelářském stole. Není na tom nic špatného," vysvětluje sexuolog Petr Hájek.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Dlouholetý vztah je potřeba něčím oživitFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Jak si to užít?

Možná se budete jako žena zaobírat myšlenkami, zda je vůbec možné si rychlý sex náležitě užít a dojít tak rychle k orgasmu. Stačí se ale naučit několik triků a věřte, že se vám „rychlovka“ zalíbí. „Aby se žena přiblížila orgasmu dříve, je důležité zhluboka a pravidelně dýchat a oddávat se nejrůznějším fantazijním představám. Důležitá je rovněž pohodlná poloha při styku," radí Petr Hájek. A hned dodává, že byste také neměla zapomínat na pravidelné stahování hýždí a vypínání stehenních svalů během aktu. Díky tomu se totiž pochva snadněji prokrví, stane se citlivější a k dosažení vrcholu je pak už jen kousek. Hlavní ale je, abyste se během milostné akce dokázala zbavit okolních starostí, nervozity a stresu. Ten totiž sexu nikdy neprospívá.

Tím, jak zvládne sex „na rychlovku" partner, nemusíte řešit. Muži se dokáží vzrušit i dosáhnout orgasmu podstatně snadněji než ženy. A to i na netradičním místě a v nezvyklou dobu. Zkrátka se nebojte ho překvapit.

Proč jsou „rychlovky" žádoucí?

Největší výhodou milování „na rychlovku" je ušetřený čas a zpestření sexuálního života. Jedná se o ideální řešení pro páry, kde jsou oba partneři pracovně vytíženi. Pravidelný orgasmus zlepšuje náladu a dodává lidskému tělu energii. „Je prokázané, že páry, které se sexu oddávají ráno před odchodem do práce, podávají ve své profesi lepší výkony a jsou obecně pozitivněji naladěny," potvrzuje sexuolog Hájek.

Co si myslíte o sexu „na rychlovku"? Zažila jste někdy milování na netradičním místě nebo za nezvyklých okolností? A jak jste si to užila? Podělte se s námi na info@prozeny.cz

Reklama

Načítám